reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka Ty Lachonie;-);-)
A ja sie sobie znowu podobam:rofl2::rofl2:Bo wiem,ze jestem seksi mimo paru faldek i wiem,ze Pawlo mnie taka kocha.Wiec jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy.I na drzewo banany prostowac;-);-);-).A poza tym serduszko mam tez wielkie a to najwazniejsze:tak::tak:

reklama
wieczór dobry;-):-)
Iiwka fajnie, że wreszcie zajrzałaś bo dawno Cię nie czytałam:no::no:gratulaski Ciociu Iiwko;-):laugh2:a co do pobytu w wojsku to chyba sama widzisz, że przeszkody, które na początku wydawały się nie do przeskoczenia stały się jakby łagodniejsze i każdy dzień przybliża Was do siebie:tak::-):happy2:

Martynka no ja też myślę o plastikowym ale jak dla mnie to wszystkie one jednakie funkcjonalnie i nie wiem które wybrać:baffled: śliczny ci się nikuś marzy, ja jednak przy canonie pozostanę ;-)a męża to musisz odpoiwednio przekonać zakupy w sklepie z bielizną powinny pomóc;-):laugh2::rofl2:
Bodzia niestosowne podejście do życia - trzeba mówić pojadę do Paryża i kupię sobie aparat marzeń, żeby go sfotografować:tak::tak:;-)Bo marzenia się spełniają:happy2::happy2:

Sikoreczka cudna fotka z bebokami:tak::-)

My już wykapusiani, Szymek je u taty na kolanach i podsypia:tak:na mnie czeka już wanna pełna piany. męż mnie dzisiaj rozpieszcza normalnie - wrócił z wieczornego spaceru z Szymkiem i kupił mi bukiecik róż i mówi do mnie : "to za Twój codzienny trud kochanie":errr::errr::confused2::confused2::-):-):-) no pojechał po całości - także dzisiaj wieczorem tylko leżę i pachnę:laugh2::laugh2::-D
Miłego wieczoru i dobrej nocki Lachony
629_spiacy_malec2.gif

Madźka,masz rację... Wiem strasznie panikowałam i wydawało mi się że to koniec świata,a tu proszę....
Tylko ta cholerna samotność... I brak dostępu do internetu...

Jakoś dziś nie miałam weny pisać...K mnie zdenerwował bo nie chciał jeść...ale znaleźliśmy z mężem dwie prawdopodobne przyczyny więc myślę że już jutro będzie lepiej.
Madźka super wyglądasz w kreacji!
Coś miałam pisać jeszcze....
KaaaaaaaaaaaaaaaśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAA

Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.;-);-);-);-)

reklama
Do góry