reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć Lachonki!
Tak Was ostatnio zaniedbuje... Ale nie myślcie ze mi tak łatwo to przychodzi. Nie mam czasu albo weny i czas leci...
widzę że forum świeci pustkami...
Ale pochwalę się-o 8:45 zostałam ciocią! Siostra M urodziła dziewczynkę-Lena będzie mieć na imię.
A no i M dzisiaj napisał sms-ka że jutro pisze podanie by zostać w wojsku bo są lepsze warunki niż myśleliśmy,nic więcej nie wiem narazie bo będę dzwonić dopiero po 21...
Smutno mi bez Was,ale co zrobić...

czołem dziewoje:-) my pospacerowani:tak::tak:Szymek rozmawia z butelką soku:baffled:i próbuje moją cierpliwość wywalając ciągle zabawki z fotelika :laugh2::laugh2:
Laski jaki macie krzesła do karmienia:confused::confused:bo teście chcą Szymkowi na chrzciny kupić to pomyślałam że wywiad zrobię. na forum przeczytałam tyle, ze każdy ma inne i każde najwspanialsze:confused2::confused2:mnie konkret jest potrzebny:happy2:
My mamy plastikowe, ale od jakiegoś czasu stoi, zajmuje miejsce w pokoju i się kurzy, bo Oliwka jakoś nie ma ochoty z niego korzystać. Gdybym teraz miała kupować to kupiłaby takie:
PROMOCJA KRZESEŁKO + STOLIK 2w1 Nowość (379959642) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie:
ŚLICZNE KRZESŁA ARTI CESAR +STOLIK -WYS. 0 ZŁ ! (381968287) - Aukcje internetowe Allegro
a mam takie:
KRZESEŁKO BABY DREAMS PEPE + SUPERPROMOCJA !!!!!! (379411091) - Aukcje internetowe Allegro

Cześć Lachonki!
Tak Was ostatnio zaniedbuje... Ale nie myślcie ze mi tak łatwo to przychodzi. Nie mam czasu albo weny i czas leci...
widzę że forum świeci pustkami...
Ale pochwalę się-o 8:45 zostałam ciocią! Siostra M urodziła dziewczynkę-Lena będzie mieć na imię.
A no i M dzisiaj napisał sms-ka że jutro pisze podanie by zostać w wojsku bo są lepsze warunki niż myśleliśmy,nic więcej nie wiem narazie bo będę dzwonić dopiero po 21...
Smutno mi bez Was,ale co zrobić...
Gratulacje z okazji zostania ciocią :-)
I 3maj się kochana, w sumie za jakiś czas małż będzie miał częściej przepustki :tak:

A ja zachorowałam na nowy aparat, taki o :
Nikon D60 + 18-55 + VR 55-200 + 4GB + AKU - RATY (382222750) - Aukcje internetowe Allegro
tylko małż niekoniecznie chce mi go kupić. Nawet mu zaproponowałam że nie pojadę z nimi na wakacje, a w zamian za to kupi mi ten sprzęcik to też odmówił :szok: Dziwny czy co?? Nawet nie przekonało go to, że jak mi go kupi, to mu piękne zdjęcie zrobię :-(

No wkońcu coś się tu ruszyło,tylko szkoda że będę musiała ja uciekać.
Cara-super foteczki!
iina-dzięki. A jeśli chodzi o przepustki to też narazie lipa bo ktoś tam coś podpadł i cała grupa ma 2 tygodnie nie wyjeżdżać do domu:angry::angry::szok:. M stara się żeby go puścili i jutro się dowie co i jak...

Iiwka trzymaj sie i gratulacje:tak::tak:
Martynka Ty mnie chcesz dobic...Nikon i Canon to aparty, ktore mi sie po nocach snia....I kiedys to marzenie mi sie spelni...Moze nie pojade do Paryza, ale aparat kupie:-D:-D:-D

Witajcie dziewczynki:-)
Zalatana dziś byłam. Owiedzili mnie rodzice, troszkę pospacerowaliśmy, a mama zrobiła pierogi z truskawkami:-p Kupiłam Madzi sandałki, a jutro muszę zacząc się ossssstro pakowac:szok:
Lecę dzieciarnię kąpac! Jeszcze do was zaglądnę;-)
HPIM2118.jpg

a to my z dzisiejszego spacerku:-D

reklama
Do góry