reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No nikogo ni ma....dobra idę sprzątać w kuchni a jako że już nie zajrzę bo chłop pewnie zaraz zasiądzie do kompa życzę dobrej nocki :-)

reklama
Jakoś dziś nie miałam weny pisać...K mnie zdenerwował bo nie chciał jeść...ale znaleźliśmy z mężem dwie prawdopodobne przyczyny więc myślę że już jutro będzie lepiej.
Madźka super wyglądasz w kreacji!
Coś miałam pisać jeszcze....
KaaaaaaaaaaaaaaaśkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAA
No i czego tak krzyczy, przecie jezdem :-)Na zakupach bylam troszki, a z powrotem jak szlismy to tak deszcz lal ze, normalnie cala zmoklam, pomimo parasola of kors.

Iiwka trzymaj sie i gratulacje:tak::tak:
Martynka Ty mnie chcesz dobic...Nikon i Canon to aparty, ktore mi sie po nocach snia....I kiedys to marzenie mi sie spelni...Moze nie pojade do Paryza, ale aparat kupie:-D:-D:-D
My mamy aparacik HP,kamera Panasonic a drukara Canon:tak:Zmykam hery malowac,bo Jul w końcu usnął i mam chwilkę.Do później albo do juterka.
Ktoś tu o czymś zapomniał Madźka:baffled:;-):tak::-D?

No dzieciaki pomyłam, pospałam, garnki pomyłam, kolacyjkę zjadam i na BB się zjawiam.:-D:-D

Cześć Lachonki!
Tak Was ostatnio zaniedbuje... Ale nie myślcie ze mi tak łatwo to przychodzi. Nie mam czasu albo weny i czas leci...
widzę że forum świeci pustkami...
Ale pochwalę się-o 8:45 zostałam ciocią! Siostra M urodziła dziewczynkę-Lena będzie mieć na imię.
A no i M dzisiaj napisał sms-ka że jutro pisze podanie by zostać w wojsku bo są lepsze warunki niż myśleliśmy,nic więcej nie wiem narazie bo będę dzwonić dopiero po 21...
Smutno mi bez Was,ale co zrobić...
Gartulacje dla Ciebie-cioci i siostry M.:-)
Trzymam kciuki, żeby udało się Wam zrealizować Wasze plany. I jak będziesz coś wiedzieć, to daj znać koniecznie.:tak::-)

Cara śliczne foteczki. Pięknie wyglądacie. A Adaś to oczka ma po Tobie?:confused::tak::-)

A ja zachorowałam na nowy aparat, taki o :
Nikon D60 + 18-55 + VR 55-200 + 4GB + AKU - RATY (382222750) - Aukcje internetowe Allegro
tylko małż niekoniecznie chce mi go kupić. Nawet mu zaproponowałam że nie pojadę z nimi na wakacje, a w zamian za to kupi mi ten sprzęcik to też odmówił :szok: Dziwny czy co?? Nawet nie przekonało go to, że jak mi go kupi, to mu piękne zdjęcie zrobię :-(
Aparacik fajny.:tak: A co do M-próbuj dalej.;-):-p:-D

A ja sie sobie znowu podobam:rofl2::rofl2:Bo wiem,ze jestem seksi mimo paru faldek i wiem,ze Pawlo mnie taka kocha.Wiec jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy.I na drzewo banany prostowac;-);-);-).A poza tym serduszko mam tez wielkie a to najwazniejsze:tak::tak:
Brawo! I tak trzymać!:tak::-)
I mi by sie przydało takie przekonanie.:baffled::blink:

męż mnie dzisiaj rozpieszcza normalnie - wrócił z wieczornego spaceru z Szymkiem i kupił mi bukiecik róż i mówi do mnie : "to za Twój codzienny trud kochanie":errr::errr::confused2::confused2::-):-):-) no pojechał po całości - także dzisiaj wieczorem tylko leżę i pachnę:laugh2::laugh2::-D
no to pięknie. Masz mądrego męża.;-):tak: No to teraz musisz mu sie odpłacić, co by częściej tak Cię zaskakiwał.:-p:rofl2:

Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.;-);-);-);-)
uuuuu.... gorąca noc sie szykuje...:-p:rofl2:

Sikorka fajna fotka. Ładnie wyglądacie.:-)

Ja też już dziś muszę dobranoc powiedziecc bo moja córka leży w moim łóżku i wrzeszcy. Umyśliła sobie takie oto spanie: ja mam leżec koło niej a ona mi będzie trzymac ręce za dekoldem:wściekła/y: Wszystko fajnie tylko ja ją już od godziny zasypiam:angry: Żołądek już sobie poszedł bom taka głodna:no: Buuuuuuuu:crazy:

reklama
Ja też już spadam.

Marta mam nadzieję, że pokażesz nam się w nowej odsłonie?;-):tak:

3eeeb6c5c0fc7cc87920d7afbad66dc1.gif
http://hoppinhare.com/good-night/3eeeb6c5c0fc7cc87920d7afbad66dc1.gif

Do góry