reklama
Nolka
Początkująca w BB
Ok, zrobię, masz rację Bardzo dziękuję za słowa wsparcia i cieszę się,że tu trafiłam,mimo,że jestem dopiero od wczoraj, w najbliższym gronie nie ma osób, które przeżywają to, co ja ( i dobrze) ,tutaj czuję ogromne zrozumienie i wsparcie, dziękujęRób test To czy go zrobisz teraz, czy się będziesz jeszcze cykać ze dwa dni nie wpłynie na wynik przecież Mam nadzieje, ze polecenie kreskowego wątku Ci się nie przyda, ale jak coś to kobitki tam są naprawdę genialne, przerabiają to samo stad poziom empatii milion no i na pewno merytorycznie byłyby w stanie coś doradzić trzymam kciuki za pozytyw i czekam na fotkę testu
Nolka
Początkująca w BB
To jeszcze nie wyrok, daj znać jak po wizycie, trzymam mocno kciukiJa zrobiłam test i nic nawet cien cienia. Gdzieś już w powiadomosci trace nadzieje
Dalej nic nie wiem. Jak beta mic nie powie to mam isc na wywołanie okresu wynik dopiero jutro. No przecież zwariujęTo jeszcze nie wyrok, daj znać jak po wizycie, trzymam mocno kciuki
A ty robilas test???Dalej nic nie wiem. Jak beta mic nie powie to mam isc na wywołanie okresu wynik dopiero jutro. No przecież zwariuję
Nolka
Początkująca w BB
Domyślam się co czujesz, też bym się pewnie denerwowała A dzisiejszego dnia czujesz się w ogóle na miesiączkę?Dalej nic nie wiem. Jak beta mic nie powie to mam isc na wywołanie okresu wynik dopiero jutro. No przecież zwariuję
Nolka
Początkująca w BB
Jeszcze nie, nie miałam w domu, po pracy podejdę do apteki i w domu zrobięA ty robilas test???
Trzymam mocno kciukiJeszcze nie, nie miałam w domu, po pracy podejdę do apteki i w domu zrobię
No wlasnie dobrze sie czuje. I nie mam zadnych takich objawów jak by miala przyjść @
reklama
Wlasnie dostalam chyba @ jakies plamienia. Jestem wlasnie u gin po wynik ale juz moje szanse na chlopczyka są zerowe
I jak robiłaś tescik?? U mnie beta ujemna. Mi przepisał jakies tabletki na atymulacje owulacji czy jakos tak. No nic może sie uda w następnym cyklu.Jeszcze nie, nie miałam w domu, po pracy podejdę do apteki i w domu zrobię