reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć Dziewczyny!

Dawno mnie tu nie było:-:)baffled:, niestety nie miałam jakoś czasu:no:. Obiecuje nadrobic zaległości:tak: tylko tyle mam do czytania że szok:szok::rofl2:, niewiem czy uda mi sie wszystko przeczytać, tyle stron:no::laugh2:, jakoś sobie chyba poradze.:confused:

Jak tam Sikoreczka? pewnie już wyjechała:tak:
Składan najlepsze życzonka:tak: dla wszystkich którzy obchodzili jakieś świeto ;-):-D
Jak pczytam to sie dowiem, co i jak :tak:,komu życzonka, komu gratulaski;-)
Do później, papatki

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuustoooooooooooooooooooo :szok:

Ja właśnie się przymierzam do zamawiania aparatu :tak: ale nie mogę się zdecydować od którego sprzedawcy. Poza tym nie wiem, czy słusznie to piszę, bo znowu przeczytam, że non stop się chwalę naszymi zakupami :zawstydzona/y:

Oliwka ma dzisiaj mega wyjca :crazy:

Martynka ja tez sie chwale:-p:-pJak upoluje cos fajnego to po porostu tak sie ciesze,ze chce zeby przyjaciele cieszyli sie ze mna:tak::tak:A te ciufy co wczora kupilma to na NK prezentuje:-p
a gdzie Madzka caly dzien sie podziewa:confused::confused::confused:

Pustki niemiłosierne :szok:

Ja dzisiaj 5 razy pralkę nastawiałam, 2 suszarki zawalone praniem, a nadal końca nie widać :baffled:.
Do tego trochę ogarnęłam mieszkanie, bo Oliwka urządziła sobie dzisiaj zabawy w piasku na tarasie i naniosła tego cholerstwa do domu :crazy:. No to poodkurzałam (tzn. Oliwki pokój sam się odkurzał, a salon odkurzałam ręcznie ;-)), umyłam podłogę w przedpokoju, ubikacji i łazience. I padam ze zmęczenia, może nie tyle ze zmęczenia, ale taka jakaś duchota panuje, że aż sił brakuje do PPD :baffled:. Coś mi się wydaje, że burza będzie :baffled:

Zafunduję sobie dzisiaj kąpiel z pianką :tak: A co :-p

reklama
Bodzineczeczko kofana życzę Ci aby każdy dzień przypominał kształtem Twoje marzenia, Lolek rósł na schwał i dumę Twoją a miłość kwitła konwaliami.No i witamy w gronie 27-latek:laugh2::-p
rose43.gif
rose23.gif
rose42.gif

Heloł wpadłam zobaczyć co u Was ale nie dam rady Was nadrobić roboty mam po łokcie w niedziele wyjeżdżamy na wakacje na cały tydzień klientki też są prawie codzieńnie i roboty w kółko popołudnia i wieczory spędzam na nakładaniu tipsów dni na spacerkach i sprzątaniu i zabawie z małym.Staś nauczył się w końcu chodzić naokoło w łóżezku i pełza jakby brał udział w jakiś wyścigach.w końcu zaczął się rozwijać jak należy.
Wklejam fotki mojego synulka i moje dzieławybrane;-)
Anula Staś przystojniak że hoho:szok::tak::tak: i ma przeuroczy uśmiech. Musze się do Ciebie na tipsy zapisać:rofl2: w życiu nie miałam ale ma wrażenie, że jakbyś mi zrobiła to bym normalnie leżała tylko i pachniała:-D:-D:laugh2::laugh2:

cake_sex1.jpg

MAm nadzieje,ze zgorszenia nie posieje:rofl2:
ale wyżera:szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-)
a gdzie Madzka caly dzien sie podziewa:confused::confused::confused:
Mama dziś u mnie cały dzionek była i jakoś nie składało się żeby przed kompem zasiąść. musiałyśmy poplotkować, spacer z młodym, obiad, kawusia i jakoś mnie wieczór zastał:baffled:

Ale tu pustki:-:)-(
Torta postawilam, alkohole i zadna sie ze mna nie napila:-(
no jezdem i piję;-):tak::tak::laugh2::laugh2:

Szymek dzisiaj po raz pierwszy samodzielnie wstał na nóżki:tak::-):-) - spryciarz, najpierw klęka a potem przytrzymuje się szczebelków w łóżeczku albo moich włosów w wersji na podłodze i staje:laugh2::-D:-D. ale o siedzeniu słyszeć nie chce:no::no: i znalazłam dwie dziurki w górnym dziąsełku więc na dniach powitamy kolejne kiełki:-):-)

Do góry