RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
Bodzia Kochana wszystkiego naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To życzonka z okazji ukończenia 11 miesiąca życia ;-)A na suwaczku Grzesia jest pomylka czy co??Bo widze zyczonka ale na sowaczku jeszcze czas![]()
Anula Staś przystojniak że hohoHeloł wpadłam zobaczyć co u Was ale nie dam rady Was nadrobić roboty mam po łokcie w niedziele wyjeżdżamy na wakacje na cały tydzień klientki też są prawie codzieńnie i roboty w kółko popołudnia i wieczory spędzam na nakładaniu tipsów dni na spacerkach i sprzątaniu i zabawie z małym.Staś nauczył się w końcu chodzić naokoło w łóżezku i pełza jakby brał udział w jakiś wyścigach.w końcu zaczął się rozwijać jak należy.
Wklejam fotki mojego synulka i moje dzieławybrane;-)
ale wyżera
Mama dziś u mnie cały dzionek była i jakoś nie składało się żeby przed kompem zasiąść. musiałyśmy poplotkować, spacer z młodym, obiad, kawusia i jakoś mnie wieczór zastała gdzie Madzka caly dzien sie podziewa![]()
no jezdem i piję;-)Ale tu pustki:--(
Torta postawilam, alkohole i zadna sie ze mna nie napila:-(