Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć, ten wątek troszkę ucichł ale dalej tu zaglądamyWitam. Czy jest ktoś jeszcze na tej grupie, bo właśnie nie widzę nowych wiadomości, a znalazłam grupę? Czy jest jakaś prywatna grupa, bo chciałabym dołączyć?![]()
Cześć, ten wątek troszkę ucichł ale dalej tu zaglądamy![]()
Hej, poszukaj grup tego typu na Facebooku, np Marcowe mamy lub Rodze w MarcuWitam. Czy jest ktoś jeszcze na tej grupie, bo właśnie nie widzę nowych wiadomości, a znalazłam grupę? Czy jest jakaś prywatna grupa, bo chciałabym dołączyć?![]()
Cześć, jak miło zobaczyć tak świetną wiadomośćHejo Marcówki!
Melduję się z pozdrowieniami, @Dolvit mnie namierzyła na sierpniowych
Jestem w 5tc, mam nadzieję, że tym razem się wszystko uda i ciąża zakończy się szczęśliwie. 5 stycznia mam dopiero pierwszą wizytę u gina, to będzie wtedy dopiero 7 tc.
Dajcie znać jak u Was, jak się czujecie, jak Wasze fasolki?![]()
Przecudowna wiadomośćHejo Marcówki!
Jestem w 5tc, mam nadzieję, że tym razem się wszystko uda i ciąża zakończy się szczęśliwie. 5 stycznia mam dopiero pierwszą wizytę u gina, to będzie wtedy dopiero 7 tc.
Ja się również cieszę, że u Was wszystko w porządkuCześć, jak miło zobaczyć tak świetną wiadomośćBardzo mocno trzymam kciuki
![]()
Dzięki Dziewczyny. Ja za Was też! RośnijciePrzecudowna wiadomośćBardzo trzymamy za Ciebie kciuki
![]()
Ooo, cudownie! Bardzo się cieszęHejo Marcówki!