reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

HEJ Laski:tak:ja wróciłam wczoraj z działeczki pogoda niedopisała:-(ale było oki, odrazu po powrocie przyjechaliśmy do M więc jestem w Pasłęku. pogdaliśmy sobie na dzałeczce bez nerwów i krzyków:tak:narazie jest oki.Naskrobałyscie znowu stron :) Miłego dnia pozdrawiam

reklama
Dorota 1-9 ja od 4 tygodni chodze na basen, nie uzywam zadnych tamponow, po basenie zakladam sobie lactovaginal, to takie tabletki ktore maja tam jakies dobre bakterie i kwas mlekowy czy cos one sprawiaja ze nie pojawiaja sie zadne stany zapalne. Pytalam sie lekarza i on wlasnie mi to polecil nawet gdybym nie chodzila na basen,powiedzial zebym raz w miesiacu sobie przez pare dni zakladala te tabletki.To oczywiscie zalezy takze od basenu, najlepiej wybrac taki gdzie sa prowadzone szkoly plywania dla dzieci, bo wlasnie takie sa najbezpieczniejsze. W Rybniku na elektrowni ten basen jest super, ale to chyba daleko od ciebie.
Stasiu cos od 2 dni troche leniwy i martwie sie czy wszystko dobrze, zastanawiam sie czy nie isc na usg gdzies prywatnie zeby sie troszke uspokoic

MAGDA dzieki a co do STASIA to pewnie nic mu nie ma ale jak ma cie to uspokoic to idz gdzies na usg prywatnie ja jakbym sie denerwowala o OLIWIE to tez bym pewnie poszla.Ale piszesz ze liniwszy a wiec troche go czujesz wiec napewno nic mu nie ma :-)
Ja z moja OLIWIA mam odwrotnie bo ona sie non stop wierci calymi dniami i tez mysle czy aby jej nic nie bylo ale ona ma czesto takie dni wiec chyba jej nic nie ma :-)
Az sie dziwie kiedy ONA spi :-)

Magdasf1 nasze dzieciaczki tez nas nie torpedują całe dnie. Ostatnio tylko odczuwam przekręcanie, nawet porządnie matki nie kopnie te moje dziecko;-)

Ewela mam nadzieję, ze odpoczęłaś i że już wszystko bedzie dobrze:)

Dorotka - myślę że każdy z nas ma problemy i duże małe mi bardziej chodziło oto jak się przeżywa pierwszą a jak następną ciążę.

Kaka82 - moja wczoraj tak mie kopła podczas USG ze aż zabolało. Nie wiem jak ona to robi ale ułożenie ma takie ze ręce i nogi w górze a ja kopnięcia czuję za przeproszeniem w tyłku a doktorek mówi ze mi z łokcia zasuwa:tak:

Magdasf1 - moja jest leniwa gdy jest bardzo goraco lub duszno to wtedy może ma 1 chwilę aktywności.

Ewela24- witaj i pisaj:tak::-)

reklama
Do góry