dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ZAWADKA ja tez odczuwam jakby moja mnie w d..... kopala czasem :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I jest bardzo ruchliwy wiec chyba z nim tam dobrze. Ja dzis zjadłam 2 kanapki z poledwica i już 2 razy rozmawiałam z "wielkim uchem".
Chyba synuś nie lubi wieprzowinki
Kupujemu mieszkanie i codziennie latamy to do banku to do notariusza i jak wczoraj wysziśmy z M rano o 9 tak po 19 byliśmy dopiero w domu
Myślałam że nogi mi odpadną.Tak więc tylko poczytałam co naskrobałyście ale nie miałam siły pisać

Cześć dziewczyny!
Nie odzywałam się przez parę dni bo mam jesden wielki zawrót głowy!Kupujemu mieszkanie i codziennie latamy to do banku to do notariusza i jak wczoraj wysziśmy z M rano o 9 tak po 19 byliśmy dopiero w domu
Myślałam że nogi mi odpadną.Tak więc tylko poczytałam co naskrobałyście ale nie miałam siły pisać
W przyszłym tyg w weekend będziemy się przeprowadzać więc będzie jeszcze gorzej. Biegamy po sklepach Żeby wszystko kupić - oglądanie, szukanie, wybieranie...
Ale zrobimy teraz wszystko i jak Julcia przyjdzie na świat to będziemy mięli już wszystko gotowe:-)
Za to dziś jestem już po zakupach - pomidorki, czereśnie i malinki oraz ... jagodzianki.
Nie mogłam się oprzeć.

Ty leniuszku;-) Chyba pozostaje Ci tylko życzyć smacznego:-
i włożył mi lekarstwo i powiedział że pod koniec lutego mam przyjść zapląbować ale dowieedziałam się że jestem w ciąży i te wymioty więc nie poszłam a to już tyle miesięcy więc nie wiem co z tym lekarstwem

- NA MAXA.