Magda_13
Fanka BB :)
Rennie można w ciąży?Na odbijanie się mi pomagało rennie lub gaviscon
Hehehe. Mi po amniopunkcję ciotki mówiły że będzie chłopak a lekarze się mylą bo jem kwaśne i nie cgce słodkiego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rennie można w ciąży?Na odbijanie się mi pomagało rennie lub gaviscon
Hehehe. Mi po amniopunkcję ciotki mówiły że będzie chłopak a lekarze się mylą bo jem kwaśne i nie cgce słodkiego![]()
Wybaczposzłam po hotdoga do żabkiżeby Wam zobrazowac jakie szaleństwo mnie opętało to dla mnie hotdog z zabki nie jest w kategorii jadalne... w życiu tego nie jadłam. Brzydzi mnie taka parówka, która pewnie ma najgorszy skład... a teraz zeżarłam i jestem zadowolona...
![]()
duzo ketchupu i musztardy i nawet zjadliwyW żabce chyba dają berlinki więc skład możesz sprawdzić. Narobiłaś mi ochoty i chyba wyskoczę po hotdoga. Mam punkty na niego nawet![]()
A czy Wy też tyle żrecie? Mam takie ciągoty do słodyczy, że to jest masakra. A na myśl o lodach aż się trzęsę
I czy macie już zachcianki jedzeniowe? Bo ja mam straszne, może nie jest to ogórek kiszony z dżemem, ale jeżeli pomyślę o bułce z masłem i serem, to muszę ją mieć natychmiast i smakuje wtedy jakby była ze złota
Aż sobie na dzisiaj i później od środy zamówiłam dietę pudelkową, żeby trochę zacząć ogarniać żywienie, a nie tylko cały dzień zagryzać lody żelkami i czekoladą oraz bułką z seremi chyba kupię sobie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych, bo to się wszystko źle skończy
![]()
sorry ze reaguje smiechem na Twój wpis, ale już sobie wyobrazam jak siedzisz w pracy odbijasz sobie i się ślinisz... I obok ktoś to obczaja
mam nadzieje, że przejdzie wszystko![]()
Dobrze, że jestem sama z córką w domu, bo chyba też bym przez Was poszłaW żabce chyba dają berlinki więc skład możesz sprawdzić. Narobiłaś mi ochoty i chyba wyskoczę po hotdoga. Mam punkty na niego nawet![]()
Witam w klubie. Ja po wizycie też hot dog z żabki. Jeszcze niestety była ostatnia zwykła parówka duża i odstąpiłam mężulkowi, a ja jakaś mniejszą bekonowo-serową (bleeeeel). A po drodze do domu była grana piekarnia po bagietke i w domu powtórka na berlinkachposzłam po hotdoga do żabkiżeby Wam zobrazowac jakie szaleństwo mnie opętało to dla mnie hotdog z zabki nie jest w kategorii jadalne... w życiu tego nie jadłam. Brzydzi mnie taka parówka, która pewnie ma najgorszy skład... a teraz zeżarłam i jestem zadowolona...
![]()
To chyba zależy jaka parówa... dzisiaj była z szynki duża i jakaś bekonowo-serowa standard.W żabce chyba dają berlinki więc skład możesz sprawdzić. Narobiłaś mi ochoty i chyba wyskoczę po hotdoga. Mam punkty na niego nawet![]()
TakRennie można w ciąży?
Z jalapeno wzięłamduzo ketchupu i musztardy i nawet zjadliwy![]()
Ja córkę ubrałam i poszłyśmyDobrze, że jestem sama z córką w domu, bo chyba też bym przez Was poszłaa żabkę mam pod blokiem
![]()
Można, w poprzedniej non stop brałamRennie można w ciąży?