reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Hej ;) od kilku dni zaglądałam na forum i czekałam aż pojawi się wątek wrześniowych ;) sama się za taka uważałam po cichu jednak dziś beta rozwiała moje wątpliwości .. w południe dostałam wynik i ciąży nie ma ;( a chwilę później bach wątek się pojawił ajjj smuteczek ! Także myślami jestem z Wami niech to będzie fajne 9 miesięcy :))
Hej, u mnie dokładnie to samo ☹️
Mimo wszystko - trzymamy za Was kciuki dziewczyny!

Co do wizyty u lekarza będę dzwoniła we wtorek- będę 5+2 i wtedy chyba pójdę- może będzie już widać pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy 🙏🏻

Co do wizyty u lekarza będę dzwoniła we wtorek- będę 5+2 i wtedy chyba pójdę- może będzie już widać pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy 🙏🏻

Jeśli dobrze kojarzę, to też miałaś puste jajo wcześniej? Badałaś w tamtej ciąży przyrosty bety? Bo ja nie, nie wiem czy taka ciąża ma właśnie nieprawidłowe przyrosty 🤷🏻‍♀️
Teraz jak raz badałam to miałam 180%, ale nadal mam w sobie ogromny lęk, że znowu się to powtórzy…

Jeśli dobrze kojarzę, to też miałaś puste jajo wcześniej? Badałaś w tamtej ciąży przyrosty bety? Bo ja nie, nie wiem czy taka ciąża ma właśnie nieprawidłowe przyrosty 🤷🏻‍♀️
Teraz jak raz badałam to miałam 180%, ale nadal mam w sobie ogromny lęk, że znowu się to powtórzy…
Tak, puste jajo. Przyrosty miałam prawidłowe, nawet większe niż w tej ciąży. Jeden przyrost pamiętam był 239% 😱
Teraz mniejsze, w okolicach 160. Także cały czas jest strach o maluszka 🥺

Cześć, dziewczyny! Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do Waszego zacnego grona. W zeszłą sobotę tj. 30 grudnia zobaczyłam bladą kreseczkę na Pinku. Od razu beta (33), żeby włączyć leki, bo też jestem po dwóch ciążach zatrzymanych na wczesnym etapie. I jest mój noworoczny prezent! Dzisiaj beta 967, więc uznałam, że mogę się troszkę uspokoić, ale i tak z tyłu głowy są obawy i nakaz ostrożności, żeby nie cieszyć się za bardzo🥺

Cześć, dziewczyny! Mam nadzieję, że pozwolicie mi dołączyć do Waszego zacnego grona. W zeszłą sobotę tj. 30 grudnia zobaczyłam bladą kreseczkę na Pinku. Od razu beta (33), żeby włączyć leki, bo też jestem po dwóch ciążach zatrzymanych na wczesnym etapie. I jest mój noworoczny prezent! Dzisiaj beta 967, więc uznałam, że mogę się troszkę uspokoić, ale i tak z tyłu głowy są obawy i nakaz ostrożności, żeby nie cieszyć się za bardzo🥺

Hej hej, miło że do nas dołączasz ❤️ Możesz napisać na kiedy masz termin i wizytę u lekarza to Agata uzupełni w wolnej chwili na pierwszej stronie :)
W sumie nic tu nie pisałyśmy o sobie, więc może byśmy coś napisały by się lepiej poznać? 😁

Ja jestem Klaudyna, mieszkam w Gdańsku i w tym roku kończę 33 lata. Mam 4 letnia córkę z grudnia 2019, niemęża, dwa psy i pracuje w game devie.
Uwielbiam szydelkowac i grac w gry ❤️ I w sumie tyle 😁

reklama
Tak, puste jajo. Przyrosty miałam prawidłowe, nawet większe niż w tej ciąży. Jeden przyrost pamiętam był 239% 😱
Teraz mniejsze, w okolicach 160. Także cały czas jest strach o maluszka 🥺

Ja trzymam mocno kciuki by teraz u was było wszystko w porządku ❤️ Po przeżyciach tego leku nie wyeliminuje się niestety, więc domyślam się, że żadne słowa go nie odpędzą. Ja wierzę, że zostaniemy tu razem do porodów we wrześniu ^^

Do góry