reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Wczoraj praktycznie cały dzień miałam ostre mdłości. Miałam ochotę na pizzę, więc zamówiłam, zjadłam i było lepiej. O 19 jadłam ostatni raz, bo dziś na 7:30 mam badanie krwi.
Od wieczora nie mam mdłości, mam jakieś dziwne lęki, że coś jest nie tak 😔
Na wizycie byłam przecież w piątek i było wszystko dobrze, więc nie wiem czy odzywają się we mnie jakieś paranoje czy co.
Nie chce wyjść na jakąś histeryczkę i nie chce od razu pisać do mojej gin, bo jeszcze pomyśli, że wariatka 😐

Miałyście taką „dłuższą” przerwę w jakiś objawach ciążowych, które zazwyczaj Wam dokuczają?
tia, od wczoraj nie mam mdłości i zachcianek 😱

Hejo.
Małe sprostowanie dopytalam koleżanek w Szwecji. Jednak robią trzy prenatalne każde inne jakie dokładnie dowiem się nie długo, oczywiście za darmo dla każdej chętnej ciężarnej. Plus dostałam wyniki mam przeciwciała na odrę, różyczkę i cytomelagie. Reszta wyszedł minus. Weekend był mocno średni jeśli chodzi o samopoczucie. Na wieczór mam apetyt w ciągu dnia bardzo ciężko. Dziś od rana w miarę dobrze nie było wymiotów ale czuję że będą i tak 😅

reklama
Ja w ogóle częściej nie mam objawów niż mam jakiekolwiek🙄 jak mnie ktoś wtajemniczony pyta jak się czuję, to odpowiadam, że „aż za dobrze”😬 czasem czuję jak się macica rozciąga ale obecnie akurat nie, rano rzeczywiście było mi troszkę niedobrze ale tylko troszkę 😵‍💫 jeszcze spałam fatalnie, nie mogłam zasnąć, co chwilę się budziłam i śniły mi się głupoty 🤯 dobrze, że w środę umówiłam się na podgląd bo idzie oszaleć 🫠

Do góry