PepkaS
Fanka BB :)
Jak są objawy - źle. Ja ich nie ma - jeszcze gorzejTia. Zero objawów a później 2x mocniejsze. Nawet kilka dni z córką potrafiłam nie mieć żadnych objawów.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak są objawy - źle. Ja ich nie ma - jeszcze gorzejTia. Zero objawów a później 2x mocniejsze. Nawet kilka dni z córką potrafiłam nie mieć żadnych objawów.
tia, od wczoraj nie mam mdłości i zachcianekWczoraj praktycznie cały dzień miałam ostre mdłości. Miałam ochotę na pizzę, więc zamówiłam, zjadłam i było lepiej. O 19 jadłam ostatni raz, bo dziś na 7:30 mam badanie krwi.
Od wieczora nie mam mdłości, mam jakieś dziwne lęki, że coś jest nie tak![]()
Na wizycie byłam przecież w piątek i było wszystko dobrze, więc nie wiem czy odzywają się we mnie jakieś paranoje czy co.
Nie chce wyjść na jakąś histeryczkę i nie chce od razu pisać do mojej gin, bo jeszcze pomyśli, że wariatka![]()
Miałyście taką „dłuższą” przerwę w jakiś objawach ciążowych, które zazwyczaj Wam dokuczają?
To nie jestem jedyna, uff.tia, od wczoraj nie mam mdłości i zachcianek![]()
mi też, tym bardziej, że się ostatnio tutaj naczytałam tylu historii poronień, że mi się po nocach teraz śniTo nie jestem jedyna, uff.
Psychika płata mi figle przez poprzednią sytuacje![]()
Ja wolę bez. Objawy mogą być a może coś się dziać. Ja czekam na połowę ciąży bo włosy będą fajne i nie będą wypadałyJak są objawy - źle. Ja ich nie ma - jeszcze gorzej![]()
mam te same lęki, jak przestało mnie pobolewać podbrzusze to też mnie to zaniepokoiło. Dobrze, że mam mdłości i bolące piersi, trochę mnie to uspokajaCiąża po poronieniu jest strasznachyba nigdy nie wyzbędę się tego lęku…
ale zdaza się dzień, w którym lepiej się czuję, kolejny jest już dużo gorszy, jak pisze @Nelka85mam te same lęki, jak przestało mnie pobolewać podbrzusze to też mnie to zaniepokoiło. Dobrze, że mam mdłości i bolące piersi, trochę mnie to uspokaja![]()
w czwartek mam wizytę, już odliczam dni i zaczynam się stresowaćTo nie jestem jedyna, uff.
Psychika płata mi figle przez poprzednią sytuacje![]()