reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy

Mimo,że doszłam do swojej wagi to widzę,że moje ciało jest w złej kondycji, mam suchą cere chociaż używam dobrych nawilżaczy, wypadają mi włosy, jestem blada i na twarzy bardzo się zmieniłam:-(
Czy Wy też tak macie? Jak temu zaradzić?

reklama
Jula;
ja zapobiegawczo kupiłam sobie szampon Vichy - przeciw wypadaniu włosów - i jak na tą chwilę - tfu tfu - jest ok :-) polecam więc

na suchą skórę - rano i wieczorem smarowanie balsamem - do mycia używam olejku nivea.

Ubolewam bardzo,że nie mogę się opalać - ze strachu przed pojawieniem się plam - więc smaruję się (tak jak Kasia zaleciła) balsamem Dove summer Glow i jest ok - nie jestem blada jak ściana:-)
poza tym codziennie lekki makijaż i samopoczucie ok

Ja dopiero dochodzę do formy , dziś dopiero szwy zdjęte, jeszcze nie byłam na spacerze ale to już niebawem. Muszę jeszcze pofarbować włoski ,zastanawiam się nad fryzjerem ale w sumie teraz mi wygodnie bo jest gorąco i wystarczy zrobić kucyka .
Ważyłam się wczoraj - 62 mam a miałam 69 o dziwo brzuszek mały , mam nadzieję że będzie schodził szybko , no i najważniejsze coraz mniej mi leci tego towaru więc mam nadzieję że tak zostanie

u mnie jak narazie mniej o 9kg, waze 64 jeszcze z 4kg do zrzucenia i bedzie OK :-)
no i ten brzuszek jak w 4mies ciazy..ale zmniejsza sie z dnia na dzien wiec jest nadzieja...
najgorsze te szwy...wczesniej bolalo przy siadaniu tak ogolnie a dzis strasznie kluje/ciagnie w jednym miejscu ehhhh...chyba musze wyslac meza jutro po takie kolo ratunkowe z dziurka:laugh2:

Ksiu ale Ci zazdroszczę, że już pozbyłaś sie szwów. Ja mam wszystkie rozpuszczalne, ale za cholerę rozpuścić się nie chcą :baffled: dobrze, że troche mniej ciągną, ale dlej ból czasem nie do zniesienia :-(

mata ja pojechałam do szpitala i zdjęli mi szwy nawet te rozpuszczalne:tak: odkąd ich się pozbyłam o wiele lepiej się czuję...

ja juz czekam na ściagniecie szwu, bo tez pobolewa:baffled: Siedze prawie zawsze na kole ratunkowym:-p i jest zdecydowanie wygodniej:tak: Prysznic co chwile, bo to tez mi ulge przynosi:-)

:-)Witajcie

Jestem pod wrazeniem, ze tak szybko dziewczyny dochodzicie do siebie, ja wazę 59 kg a przed wazyłam 56kg. No ale nie chodzi mi nawet o wagę tylko o moje kiepskie samopczucie, anemie mam w dalszym ciągu, cera i mnie się zrobiła jakas sucha i chropowata, mimo , ze uzywam dobrych kosmetyków. Poza tym blada i zmęczona. Najgorszy jest ból po cięciu, nie wiem czemu ale mnie cały czas brzuch boli, i leci... rany kiedy to sie skonczy, ogólnie stan psychiczny do d... :-(

Oj dziewczynki ja się wycierpiałam po pierwszym porodzie więc teraz jestem w szoku że można normalnie siadać i nic nie boli choć jeszcze boję się o to żeby nic się nie rozeszło i żeby wszystko było ok. Ja już prawie nie mam brzuszka choć skóra taka wiotka , ach .Cieszę się bo w porównaniu z pierwszą ciążą dochodzę do siebie błyskawicznie

reklama
:-)Witajcie

Jestem pod wrazeniem, ze tak szybko dziewczyny dochodzicie do siebie, ja wazę 59 kg a przed wazyłam 56kg. No ale nie chodzi mi nawet o wagę tylko o moje kiepskie samopczucie, anemie mam w dalszym ciągu, cera i mnie się zrobiła jakas sucha i chropowata, mimo , ze uzywam dobrych kosmetyków. Poza tym blada i zmęczona. Najgorszy jest ból po cięciu, nie wiem czemu ale mnie cały czas brzuch boli, i leci... rany kiedy to sie skonczy, ogólnie stan psychiczny do d... :-(

Lilianko;
mnie o dziwo już nie boli... mam nadzieję,że szybko Dojdziesz do siebie:tak:

Do góry