Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mogą - mi ostatnie "wyszły" jakieś 5 tygodni po porodzie - strasznie mnie to uwierało i ciągle miałam wrażenie,że coś mnie kłuje
Tak mnie wkurzały że myślałam że je sama wyciągnę:-)
kazała kupić rivnol do przemywania i kalię (nadmanganian potasu czy jakoś tak, takie kryształki), żeby po podmyciu założyć sobie wilgotną wkładkę. Ponoć to pomaga rozpuścić szwy
poza tym mam jescze macicię na wysokości pępka, sporo wody itd. więc jeszcze są szanse na talię no może nie osy, ale szersznia, w każdym bądź razie talia bąka mi nie grozi ;-)
Joanna, zanim sie obejrzysz to bedziesz po pologu... Tylko z cwiczeniami po cesarce bedziesz musiala poczekac...

. więc jeszcze są szanse na talię no może nie osy, ale szersznia, w każdym bądź razie talia bąka mi nie grozi ;-)![]()

smaruję maścią na gojenie i jutro wyciągam pozostałe, bo oszaleję- stać nie mogę bo rwie...
bo wkurza mnie potwornie, rwie mnie tam strasznie ciagle przez niego
Na szczescie hemoroid juz praktycznie znikł i powoli umiem siadac na tyłku... 
Ale moje kostki juz takie fajne zgrabne... , a obraczka juz prawie wchodzi... jeszcze mysle tydzien i w koncu ja załoze na ten palec, na którym ma byc:-)