reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Milo dzis u nas na forum
Ja z kolei jade odwiedzic wieczorem M. siostre, Julka od wczoraj mnie moli....
Tak sobie liczylam, to mi zostalo 111dni do porodu. Zaczal sie 25 tc. Fajnie, bo jak wyjezdzalam, to bylam w 3. miesiacu, a wroce juz w siodmym

Ale zlecialo.... Buziaki :********* Do potem

Tak sobie liczylam, to mi zostalo 111dni do porodu. Zaczal sie 25 tc. Fajnie, bo jak wyjezdzalam, to bylam w 3. miesiacu, a wroce juz w siodmym

Ale zlecialo.... Buziaki :********* Do potem

Mi tez czas szybciutko leci
a w wakacje jeszcze szybciej poleci. Najpier bedzie wyjazd na wczasy, potem remoncik, szykowanie Niki do szkoły moze uda mi sie do siostry pojechac. I bedzie po wakacjach
I bedzie wrzesien ostatnie przygotowania
Ale te ostatnie tyg bardzo sie dłużą zawsze. Potem sie zacznie narzekanie wyczekiwanie wsłuchiwanie sie w objawy poprzedzajace poród itp. Sie bedzie działo

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA dobrze ze dalas choc na chwile na luz z testami :-)
KAKA dobry pomysl z ta meslisa zaraz sprawdze czy ja mam ale raczej mam i na wieczor sie napije ;-)
NIby sie niczym nie denerwuje bo z M jest wspaniale :-)
Ale mam jakos podly nastroj :-(
A to przez to ze M w poniedzialek zaczyna ta prace a ja jak pomysle ze juz w poniedzialek nie wroci tak jak zawsze po pracy do domu to wa plakac mi sie chce.I placze dzis na wszystkim co ogladam w tv :-(
I tylko bym sie do M przytulala.Ja jestem strasznie wylewna i uczuciowa i nie przyzwyczajina ze M nie ma nawet jednego dnia w domu a teraz musze sie przyzwyczaic a jeszcze hormonki mi dzialaja i cierpie podwujnie :-(
EWELA poloz sie i lez ile wlezie ja tez leze caly czas bo zolad mnie juz 3 dzien boli i nic nie robie tylko leze i siedze :-)
KAKA dobry pomysl z ta meslisa zaraz sprawdze czy ja mam ale raczej mam i na wieczor sie napije ;-)
NIby sie niczym nie denerwuje bo z M jest wspaniale :-)
Ale mam jakos podly nastroj :-(
A to przez to ze M w poniedzialek zaczyna ta prace a ja jak pomysle ze juz w poniedzialek nie wroci tak jak zawsze po pracy do domu to wa plakac mi sie chce.I placze dzis na wszystkim co ogladam w tv :-(
I tylko bym sie do M przytulala.Ja jestem strasznie wylewna i uczuciowa i nie przyzwyczajina ze M nie ma nawet jednego dnia w domu a teraz musze sie przyzwyczaic a jeszcze hormonki mi dzialaja i cierpie podwujnie :-(
EWELA poloz sie i lez ile wlezie ja tez leze caly czas bo zolad mnie juz 3 dzien boli i nic nie robie tylko leze i siedze :-)
sylwia76
Zaangażowana w BB
Mi tez czas szybciutko lecia w wakacje jeszcze szybciej poleci. Najpier bedzie wyjazd na wczasy, potem remoncik, szykowanie Niki do szkoły moze uda mi sie do siostry pojechac. I bedzie po wakacjach
I bedzie wrzesien ostatnie przygotowania
Ale te ostatnie tyg bardzo sie dłużą zawsze. Potem sie zacznie narzekanie wyczekiwanie wsłuchiwanie sie w objawy poprzedzajace poród itp. Sie bedzie działo
![]()
Jak zaczynacie pisać o wrześniu, to już teraz zaczynam sie denerwować... dla mnie to będzie pierwszy raz, tym więcej będzie stresu.
Mi gin ostatnio postawił termin na 02.10 - jak tak dalej pojdzie, to bede musiała przenieść się do wrześniowych mam... a tego bym nie chciała - miło tutajA swoja drogą ciekawe, która się pierwsza rozpakuje;-)
Ostatnia edycja:
NataliaSpeeder
Zaciekawiona BB
witam dziewczynki... Ja rodze w pazdzierniku i juz nie moge sie doczekac. Chciała bym zeby juz bylo po wszystkim....
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WITAJ NATALIA i zachecamy do udzialania sie :-)
Macie racje lipiec i sierpien mina szybko bo wakacje ale wrzesien to juz kazda bedzie panikowala bo to bedzie juz za chwiel pazdziernikA pozatym pogoda sie raczej popsuje i mozemy miec nastroje takie jak pogoda heheb przynajmniej ja mam tak bardzo czesto :-(
Ja sobie dzis myslalam ze musze moje M nauczyc tu do was wchodzic bo jak nagle wezma mnie do szpiatala rodzic to po co macie sie zatsanawiac co sie ze mna dzieje a tak to moj m wam napisze co u mnie :-)
Mam nadzieje ze u kazdehj tak bedzie ze ktos nam bedzie dawal znac co u nas jak bedziemy w szpitalu :-)
Napisalam cos na ZAMKNIETYM
Macie racje lipiec i sierpien mina szybko bo wakacje ale wrzesien to juz kazda bedzie panikowala bo to bedzie juz za chwiel pazdziernikA pozatym pogoda sie raczej popsuje i mozemy miec nastroje takie jak pogoda heheb przynajmniej ja mam tak bardzo czesto :-(
Ja sobie dzis myslalam ze musze moje M nauczyc tu do was wchodzic bo jak nagle wezma mnie do szpiatala rodzic to po co macie sie zatsanawiac co sie ze mna dzieje a tak to moj m wam napisze co u mnie :-)
Mam nadzieje ze u kazdehj tak bedzie ze ktos nam bedzie dawal znac co u nas jak bedziemy w szpitalu :-)
Napisalam cos na ZAMKNIETYM
Podziel się: