reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Dorotka to super ze bedziesz miała łóżeczko dla Oliwii. To juz czekam na foty.

Tak teraz bedzie mnie czakało malowanie. Ale kiedy dokłanie to niewiem. Moze w tym tygodniu moze w nastepnym???? Ale najbardziej realnym terminem bedzie po 20 lipca czyli jak wrócimy z wczasów:tak:

reklama
Witajcie:-) Stęskniłam się za Wami:tak:
U mnie dziś sloneczko. W domku będzie malowanko. Jutro układanie paneli po jutrze terakoty pózniej glazury i możemy się wprowadzać:tak: Nasz pokój robię na zielono - niebiesko i zółto:-D To moje ulubione kolory. Wprawiają mnie w dobry nastrój:tak: Mój M do mnie dzwonil. Po jechał do miasta pozałatwiać rózne sprawy i kupił dla nas nowe łózko-beze mnie:szok::wściekła/y:no i drzwi...Chyba mi przejdzie do 17 bo wtedy maja je przywieść...zobaczymy co to bedzie:szok:
Już Wam pisałam,ze 26 lipca idziemy na wesele do kolezanki. Spotkaliśmy ją z narzeczonym wczoraj no i wprost zapytaliśmy- prezent czy pieniążki?. Wybrali pieniążki bo po slubie robią remont mieszkania i każdy grosz im sie przyda. Dobrze,że zapytaliśmy. Dziewczyny ile się teraz daje od pary - Młodym?
No i jeszcze pozostała kwestia sukienki-myślę,ze coś wykombinuje...Kupię coś skromnego (bardzo lubie takie rzeczy-biżuterię też wybieram delikatną nie rzucającą się w oczy)
Wstałam rano posprzatałam i dopiero teraz przypomnialam sobie,że sniadanka nie jadłam. W lodowce pusto-bo w weekend nas w domcu nie było...Praktycznie nic nie mam:szok: zaraz powinien wrócić M. To skoczy do sklepu-bo mi cosik sie nie chce;-)
Pozdrowionka dla Was Wszystkich!

Ostatnia edycja:
Kaka moze za szybko szłaś???????????

Majeczka nie wiem ile sie daje ale cos koło 200 moze 300 ciężko powiedzieć:rofl2: i fajnie ze twój remoncik jest coraz bliżej ku koncowi:tak: Mój M nigdy by sam nie kupił mebla:laugh2:

KAKA poloz sie nie wiem dlaczego ci sie slabo zrobilo :-(
Ale ja tez gdzies ide normalnie a pozniej nie umiem wrocic bo cos mnie boli :-(

MAJECZKO to fajnie ze remont sie powoli konczy :-)

Mnie sie chce truskawek i zaraz po nie pojde :-)

Aha MAJECZKO moim zdaniem daje sie miedzy 200 a 300 a przynajmniej my jak idziemy na wesele 30 sierpnia to cos takigo chcemy dac :-)

Ostatnia edycja:
Faktycznie chyba teraz są takie stawki:tak:

Czarna fajnie, ze już zamówiłaś mebelki. U nas w domu tylko temat obrona...

Kaka ja szukam poprostu innego zajecia i myślenia niz PRAWKO!!!!!! choć nie zakładam ze uda mi sie zdac ale stres i nerwy sa.
Kiedy ma Miras obrone??????????

Co do samopoczucia to lepiej. Jakos duszno na dworze jest i troche mi sie zakręciło w głowie ale teraz jest już dobrze:)

M broni sie w czwartek. A cos czuje, ze Twój egzamin coraz blizej. Trzymam kciuki:) Już po próbnym??

reklama
KAKA to dobrze ze juz lepiej ;-)
CZARNA a kiey masz ten egzamin z prawka ?????

Ja bylam w bankomacie i z psem na dworze i truskawki kupilam ;-)
Zjadlam kolaczyka a teraz ide sprzatac hehe ;-)

Do góry