wrobelmm
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w ogóle w nocy nie mam okresuDziewczyny a czy Wy zazwyczaj też dostajecie okres w nocy? Ja nie pamiętam czy kiedyś dostałam jakoś w środku dnia. Zazwyczaj dostaję w nocy, ewentualnie tuż po wstaniu z łóżka.
Ten wątek nie służy do oceny testów. Zapoznaj się z zasadami znajdującymi się na pierwszej stronie.Pomocy. Zrobiłam test paskowy facelle z Rossmana.. jestem 4 dni przed okresem. Czy test jest pozytywny? Kreska cień cienia.. co myślicie? Pierwszy raz robiłam test paskowy
Ja kiedyś tez tak miałam, ale się odmieniło i nocne to dramatJa w ogóle w nocy nie mam okresutzn mam tak skąpy, że jak leżę to nic nie leci, dopiero jak wstanę to chluśnie
![]()
Przytulam ❤ To na pewno było trudneDziękuje dziewczyny za stanie na straży i trzymanie porządkumy już właśnie w pociągu do domu, ale zleciał ten weekend
byliśmy u siostry męża, mają półrocznego bobaska na stanie. Pierwszy raz zrobiło mi się tak na prawdę smutno jak widziałam ich z tym dzieciaczkiem. Są dokładnie takimi rodzicami jakimi chciałabym żebyśmy byli z mężem, praktycznie takie samo podejście do rodzicielstwa jakie ja sobie wyobrażam u nas, wiec w sumie to takie trochę patrzenie na moje niespełnione marzenie które u nich jest już codziennością
Jakoś tak spędzając czas z moja przyjaciółką i jej rodzinką nigdy to nie wywoływało u mnie takich uczuć, ale to właśnie przez to, że ona ma zupełnie inne podejście do macierzyństwa