reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dziewczyny, a tak z innej beczki co uważacie o welonie na ślubie cywilnym? Później jest przyjęcie z tańcami w kameralnym gronie ok 20 osób najbliższych. Już w rodzinie pytania że czemu nie w kościele, no ale każdy żyje z Bogiem jak chce. Ja mówiłam że przysięgę sobie złożę jak będę chciała ochrzcić dziecko w kościele. A wracając- nie jest dla was to dziwne? Welon na cywilnym? No biała sukienkę będę mieć ale nie jakąś ksiezniczkowa :)
Kochana, a bierz welon! To Twój dzień :* ja na cywilnym (oczywiście moja matka powiedziała, że to wstyd tam już na sali, wtedy się przejęłam a teraz mi to chyba byłoby lotto) miałam różowa sukienke a chciałam strasznie białą. Poszłam i kupiłam różowa, bo to tylko ślub cywilny. Kobieta, która udzielała nam ślubu wyglądała lepiej ode mnie ;) także jak masz chęć bierz welon i już.

Ja mam też już taki choojowy nastrój, że szok. Muszę się wyfochac na cały świat, więc jak tylko się @ rozkreci (ciraz mocniej plamie i juz krwia ) dam znać i wrócę jak się wyrycze, powyzywam wszystko i jakoś tak. I skusiłam się na kinderki. Jeszcze gorzej się czuje, miałam nie jeść słodyczy i złych tłuszczów;/

Mamy taki sam układ 😊 wezmiemy kościelny przy chrzcie. Teraz jesteśmy po cywilnym.
Welon pasuje, jak najbardziej. Bo czemu nie? Ja wzięłam welon do sesji i go zapomniałam wziąć 😂
Ja chciałam wziąć ślub cywilny z chrzcinami, ale ksiądz mnie namówił, że chrzciny zrobimy osobno. Z chrztem jakoś bardzo mi się wtedy już nie spieszyło :p a i sam.ksiadz zapomniał.na chrzest przyjechać. Dopiero po telefonie od kogoś od kogo nie znał numeru (ode mnie nie odbieral) powiedział,że zapomniał i że już wraca z imprezy xd

Dziewczyny, a tak z innej beczki co uważacie o welonie na ślubie cywilnym? Później jest przyjęcie z tańcami w kameralnym gronie ok 20 osób najbliższych. Już w rodzinie pytania że czemu nie w kościele, no ale każdy żyje z Bogiem jak chce. Ja mówiłam że przysięgę sobie złożę jak będę chciała ochrzcić dziecko w kościele. A wracając- nie jest dla was to dziwne? Welon na cywilnym? No biała sukienkę będę mieć ale nie jakąś ksiezniczkowa :)
A co ma welon do wiary? 🤔
Ja nie widzę nic w tym dziwnego i sama będę miałam białą suknię i długi welon i nikomu nic do tego 😉
Więc ja bym się nie przejmowała, to twój ślub, twój dzień i to ty masz być tam szczęśliwa, a nie inni 🙂

reklama
Do góry