Jest kreska jak nicTutaj dodaje chyba bardziej wyraźny Zobacz załącznik 1613912
reklama
Maniusia_10
Początkująca w BB
DziękujęJest kreska jak nicnajlepiej byłoby iść na bete, ale zrób jeszcze test. Trzymam mocno kciuki
![]()
Idź na betę jak będziesz mogła bo jeżeli pozytywny to warto zrobić przyrostDziękujępo 9 latach starań straciłam już nadzieję na chociażby cień a tu taka niespodzianka ale fakt że ostatnio odpuscilismy starania i nie było stresu dam znać w poniedziałek jaki test wyszedł oby pozytywny oby ta kreska nie była zmylką. Okres mi się spuznia 7 dni jak narazie nie zapowiada się żeby przyszedł
jasani
Fanka BB :)
Jak na 7 dni spóźnienia to marna ta kreska. Chyba, że masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była owulacja. 9 lat starań i nie znasz powodu dlaczego się nie udawało?Dziękujępo 9 latach starań straciłam już nadzieję na chociażby cień a tu taka niespodzianka ale fakt że ostatnio odpuscilismy starania i nie było stresu dam znać w poniedziałek jaki test wyszedł oby pozytywny oby ta kreska nie była zmylką. Okres mi się spuznia 7 dni jak narazie nie zapowiada się żeby przyszedł
Maniusia_10
Początkująca w BB
Powodu nie ma wszystko jest w porządku niby, fakt mam nieregularne cykle ostatnio trochę lepsze wyregulowane tabletkami w poprzednim cyklu tylko 2 dni spuznienia były owu wiem kiedy występuje bo mam bóle owulacyjne i testy owu potwierdzają. Właśnie wiem że powinna już być wyraźną ale zaskoczyło mnie ze wogule się pojawiła skoro nie było by hcg nie było by kreski.... Się okaże w poniedziedzialek na następnym tescieJak na 7 dni spóźnienia to marna ta kreska. Chyba, że masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była owulacja. 9 lat starań i nie znasz powodu dlaczego się nie udawało?
Maniusia_10
Początkująca w BB
Ja widzę cień cieniaHej dziewczeta. Czy wy też tu cos widzicie??? Zobacz załącznik 1613964Zobacz załącznik 1613965
hemoglobina
Moderator
ten test jest dziwnie wybarwiony. Zrób test innej firmy lepiej.Wlasnie jestem tydzien przed @. Robilam wczesniej jeszcze jeden i ten sam wynik. Zrobię wieczorem jeszcze może sciemnieje
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
Pozytywny , po cichu gratuluję . Idź na betę potwierdzićTutaj dodaje chyba bardziej wyraźny Zobacz załącznik 1613912