Potwierdzam, nie wszystkie. Grześ jest przykładem.;-)Oj chyba nie wszystkie jeszcze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potwierdzam, nie wszystkie. Grześ jest przykładem.;-)Oj chyba nie wszystkie jeszcze![]()
hej Dziewczeta!!!!
Czytam i zazdroszcze:-)moja julcia juz od dawna chodzi przy meblach i trzymana za raczke i ba sama pcha swoj rowerek i nie daj boze zeby ktos jej przeszkodzil pierwszych samodzielnych kroczkow bylo juz pare alejak na razie nicma 2 pat butkow ale cyba nie umie w nich chodzic ma takie sandalki odkrywane i lewa nozka tak zarzuca
nie wiem czemu bo na bosaka i w skarpetach chodzi ladnie myslicie ze to wina bucikow czy lepiej isc do lekarza sprawdzic????? butki sa za kostke sztywne sama juz nie wiem??? poradzcie
Mimo to wydaje mi sie ze dla dziecka ktore dopiero uczy sie chodzic sandaly nie sa dobrym pomyslem, na pierwszy rzut oka wydaje sie ze trzymaja dobrze, ale to nie prawda, sama widzialam jak chcialam kupic malemu i nawet babka w sklepie odradzila.
dzieci Ci bardzo Niusia wiec jakie buciki bede najodpowiedniejsze dla niej??? czy pozwolic jej niech "biega"na bosaka![]()
Mimo to wydaje mi sie ze dla dziecka ktore dopiero uczy sie chodzic sandaly nie sa dobrym pomyslem, na pierwszy rzut oka wydaje sie ze trzymaja dobrze, ale to nie prawda, sama widzialam jak chcialam kupic malemu i nawet babka w sklepie odradzila.
dzieci Ci bardzo Niusia wiec jakie buciki bede najodpowiedniejsze dla niej??? czy pozwolic jej niech "biega"na bosaka![]()
paulisia, mysle ze cale kryte, gdyz one najlepiej trzymaja stopke.
Wiem ze to dziwnie brzmi biorac pod uwage ze mamy lato i jest cieplo, tez bym wolala sandalki ale jesli kryte maja byc lepsze dla dzieci ktore dopiero ucza sie chodzic, to niech beda.
Na bosaka, owszem tez moze biegac ale nie wszedzie mozna;-)