reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

tigger to już niezłą kolekcję bidonów macie :-D
A czym się różni ten z mothercare?

mozna go rozlozyc na czesci pierwsze i wszystko umyc:tak:poza tym w TT powiekszala nam sie dziurka w slomce (tutaj nie m atakiej mozliwosci) i rozpadal sie na dwie czesci (odpadala izolacja:-D)bo mala nim rzucala o ziemie:-p
ten z mothercare jest niezniszczalny:tak:

no chyba że polecicie jakiś bidon niekapek jak tt:confused:
no ja wlasnie polecilam;-)
chociaz z tego co sie orientuje to sklep Mothercare jest chyba tylko w Warszawie...

ja kupiłam bidon z Canopola w Tesco za 11zł i wygląda identycznie, jak ten:tak:
tez kupilam Canpola jak bylam w Polsce i sie nabralam, bo rzeczywiscie wyglada tak samo:tak:
ale niestety slomka jest zlozona tylko z dwoch czesci, co powoduje, ze nie jest to niekapek i przecieka
poza tym nie ma dziurki na odpowietrzenie i pod cisnieniem wszystko wylatuje przez slomke (nie mozna nim wstrzasac:no:)

reklama
no ja wlasnie polecilam;-)
chociaz z tego co sie orientuje to sklep Mothercare jest chyba tylko w Warszawie...

tez kupilam Canpola jak bylam w Polsce i sie nabralam, bo rzeczywiscie wyglada tak samo:tak:
ale niestety slomka jest zlozona tylko z dwoch czesci, co powoduje, ze nie jest to niekapek i przecieka
poza tym nie ma dziurki na odpowietrzenie i pod cisnieniem wszystko wylatuje przez slomke (nie mozna nim wstrzasac:no:)

mam Mothecare w Bydgoszczy, ale nie robiłam tam zakupów, bo mnie ceny powaliły:szok:, ale może po sam kubek zajrzę,

ale numer z Canopolem:-D:zawstydzona/y::-D,

Wg babci mała dzisiaj rano kiepściutki apetyt miała. Mamy powtórkę chyba z tego czasu co jej się pierwszy ząbek wyrzynał.

Zobaczę jak zje obiad.

madzikm ja z kinderków kupowałam tylko kanapkę mleczną. Wczoraj właśnie jadła. Innych nie dawałam jeszcze.

ja co do kinderków mam mieszane odczucia
bo jakos tak zbyt namolnie w reklamach nam wciskaja że to samo zdrowie, więc im nie ufam
wole jak mi się nie wciska kitu a i tak czekoladę dam od czasu do czasu...

reklama
Ewelina, to napisz potem ile kosztuje ten kubek :tak:. Może zamówimy u ciebie ;-)

jak tylko będe na zakupach z męzusiem, bo to wieksza wyprawa bedzie do centrum handlowego:-D:-D

ewa - a jak teraz menu Wiktorii? coś ruszyło?

nik się nie wypowiedział na temat słodyczy Kinder:confused:

ja daje mleczna kanapke, na spacerku, słuzy mi jako element przetargowy do siedzenia w wózku:-D:-D,
kiedyś babcia podała mu coś tez z kinder chyba "duo", taki półokrągły batonik, bardzo mu smakowało, aż mlaskał:tak:

Do góry