reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Powedzcie mi co mam myśleć.Mój m. od jakiegoś czasu nie ma ochoty na zbliżenia delikatnie rzecz biorąc czuję się zaniedbywana:-:)-(
Wczoraj moja kumpela została ze Stasiem żebym mogła zdążyć do klientki i wiem że trochę czsu spędzła z moim ślubnym.od pewnego czsu mam niejasne przeczucia a wczoraj znalazłam jej bluzkę w której była jak się z nią spotkałam w mojej łazience.Kiedy zapytałam m. co ona tu robi to ruszył na mnie,że skąd on ma to wiedzieć,dzisiaj z nią rozmawiałam i mówię,że zostawiła bluzkę u nas ona na to ups sorry i że ma nadzieję,że nie zadręczałam m. zbędnymi pytaniami.Nie wiem ale jakoś mi tak się głupio zrobiłoa z drugiej strony spodziewałam się takich odpowiedzi.Teraz siedzę i myślę.Powiedzcie mi czy Wam to samo co miprzychodzi do głowy?

reklama
Kuba nyna a ja jem jogurt z płatkami. Ja też się położę za jaką godzinkę...u ans wichura i ulewa ;/

A może pokażę Wam mój brzusio ;-) 8w3d
8t3d.JPG
śliczny brzusio aż Ci zazdroszczę

Anula nie wiem czy to są powody do podejrzeń...koleżanka może przebrała się w łazience bo miała zająć sie Stasiem a wiadomo że przy małych dzieciach trzeba być luźno ubranym i w nie najlepsze ciuchy..ja tak myślę
Dzięki za pochwałę domku dzidka ;-)

Anula nie wiem czy to są powody do podejrzeń...koleżanka może przebrała się w łazience bo miała zająć sie Stasiem a wiadomo że przy małych dzieciach trzeba być luźno ubranym i w nie najlepsze ciuchy..ja tak myślę
Dzięki za pochwałę domku dzidka ;-)
Problem w tym,że ona odwiozła Stasia tylko z miasta do domu a w domu już był m.

hej jak tylko mam chwilke to podczytuję was, czasu na pisanie już mi brakuje wię c wybaczcie...
U ,mnie bez zmian chorzy wymagaja opieki praca wymaga zaangażowania, dom sprzątania itp Powinnam doprowadzić się do satnu używalności ale nie mam siły już na to i czasu, do fryzjera wybieram sie od jakiś 2 albo 3 miesięcy:dry:

Powedzcie mi co mam myśleć.Mój m. od jakiegoś czasu nie ma ochoty na zbliżenia delikatnie rzecz biorąc czuję się zaniedbywana:-:)-(
Wczoraj moja kumpela została ze Stasiem żebym mogła zdążyć do klientki i wiem że trochę czsu spędzła z moim ślubnym.od pewnego czsu mam niejasne przeczucia a wczoraj znalazłam jej bluzkę w której była jak się z nią spotkałam w mojej łazience.Kiedy zapytałam m. co ona tu robi to ruszył na mnie,że skąd on ma to wiedzieć,dzisiaj z nią rozmawiałam i mówię,że zostawiła bluzkę u nas ona na to ups sorry i że ma nadzieję,że nie zadręczałam m. zbędnymi pytaniami.Nie wiem ale jakoś mi tak się głupio zrobiłoa z drugiej strony spodziewałam się takich odpowiedzi.Teraz siedzę i myślę.Powiedzcie mi czy Wam to samo co miprzychodzi do głowy?

Anula jato chyba bym tak samo pomyślała jak ty.... ale może nie warto się od razu denerwować i poobserwuj troche m i koleżanke, pogadaj z m........ nie wiem co ci doradzić.

Kuba nyna a ja jem jogurt z płatkami. Ja też się położę za jaką godzinkę...u ans wichura i ulewa ;/

A może pokażę Wam mój brzusio ;-) 8w3d
8t3d.JPG

Meg piękny brzusio, tez już bym chciał mieć drugie dzieciątko:sorry:.

Lece chorych nakarmic papa

Anula obserwowanie zostało ...a powiedz co to za koleżanka? ufasz jej?

Agatka dzięki :-) i do dzieła!!!
Meg generalnie najlepsza i ufałam jej ale teraz jak sobie tak myślę i kombinuję to nie wiem czy to zaufanie nie było na wyrost.Sama już nie wiem co mam myśleć.Czuję się jak głupek który nie wie,że pod latarnią najciemniej.Tylko do nich miałam takie zaufanie.Nie wiem ale nie chciałabym żeby póki co pojawiała się w moim domu:tak:

Megusek :-) cudny brzusio, a później będzie jeszcze cudniejszy :tak::-).

anula Obserwacja jest jak najbardziej wskazana. Nie daj po sobie poznać, nie daj się zwariować. Jak piszesz, że tylko odstawiła Stasia do domu, to po co się przebierała :dry:. Kurcze dziwne to jakieś :dry:. Dziwi mnie jeszcze to, że twój m. wyskoczył na ciebie :dry:. Powinien inaczej zareagować chyba :confused:, np. zdziwieniem ? No i to jej "ups sorry" :dry:.
Ale głęboko wierzę, że wszystko się pozytywnie wyjaśni :tak::-).

Agatka
zdrówka dla chorowitków :tak:.

Anula oby to nie było to na co wygląda. Może dziewczyny Ci doradzą co powinnaś robić...może nie wyrzucaj jej od razu z domu. Sama nie wiem czy już masz powody...

reklama
Anula oby to nie było to na co wygląda. Może dziewczyny Ci doradzą co powinnaś robić...może nie wyrzucaj jej od razu z domu. Sama nie wiem czy już masz powody...
Właśnie ja też nie wiem nie chcę nikogo skrzywdzić swoimi podejrzeniami ale...gorzej że Wy też myślicie jak ja...:-:)-(
Swoją drogą Meg ja Ci tak strasznie strasznie zazdroszczę tego brzusia:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pracowaliście nad chłopcem czy nad dziewczynką?

Do góry