reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No dziewuszkę byśmy chcieli ale co dostaniemy to z radością weźmiemy :-) Byle by zdrowe było i żeby łatwiej mu na świat się wchodziło niż Kubie :-)

reklama
No to żeby była zdrowa dziewcznka która się wyślizgnie w 15 min.:tak::tak::tak::tak:
no tak expresowo nie musi ;-) Kuby nie rodziłam długo ale biedaczek męczył się owinięty 4 x pępowina w okół szyi a idiota lekarz nie zrobił cesarki...Nie było mi łatwo się zdecydować na następne dziecko, po takim porodzie, ale chcemy mieć jeszcze jedno więc teraz jest na to dobry moment.
Idę się położyć.

Meg jak ja ci okrutnie zazdroszcze, tak bardzo bym chiała już mieć drugie dzieciatko, już Igor jest wystarczająco duży i nie zajmuje tyle mojej uwagi, od września idzie do przedszkola...ehh aż mi sie łezka w oku kręci.
Niestety musze jeszcze troche poczekac, bo jak ja bylabym w ciązy to cała firma pada, bo mam zajęcie ktore wymaga podnoszenia dość sporych kilogramów a ciąza i dzwiganie w parze nie ida....................niestety:-(

anula myślę że jak poobserwujesz ich jakis czas to się wszytsko wyjaśni i szczerze zycze zeby bylo wszytsko ok i nie potwierdzilo sie to o czym pomyslalas.Tule mocno

Anula ściskam cię cieplutko i nie zazdroszczę głowy pełnej myśli:no::no:ja również mam nadzieję, że wszystko da się jakoś racjonalnie wytłumaczyć i uargumentować bez niczyjej krzywdy. Ale ta koleżanka dziwna jakaś:dry::dry:niby miała tylko Stasia odwieźć to po co się przebierała?? no ale załóżmy że musiała przy samochodzie pogrzebać , koło zmienić, deszcz ją złapał, polała się sokiem, którym ją poczęstował Twój m. cokolwiek - po kiego wała na pytanie o bluzkę odpowiada jak idiotka:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:"ups, mam nadzieję że nie zadręczałaś swojego męża zbędnymi pytaniami" żenuła:no::no:
Kofana wyostrz zmysły i miej uszy i oczy szeroko otwarte ale nie myśl za duzo i nie buduj nowych scenariuszy bo zwariujesz.

Wróciliśmy kurna zlało nas jak jasny pierun:wściekła/y:ale Szymek padł i śpi. jeszcze zdążył cyrk urządzić po obiedzie i zasnął. Zje jak wstanie. Albo go dzisiaj rozniosę:dry:

zaciemnienie mamy totalne i chyba wreszcie pierdyknie jakiś grom z nieba:dry:głowa mi się chce rozpęc.
A co dzisiaj z Bodzią:confused::confused::confused: Na NK latała z rana a do nas nawet nie zajrzała:eek:

Witam popołudniowo!
Madźka nam też się udało zmoknąc:dry: To wkurzające, bo cały czas świeci słońce, a jak wyszłam z Polo to tak się rozpadało:wściekła/y: Cała mokra wróciłam:sorry2:
Meg brzusio cudny:tak: Odpoczywajcie dużo. Minie ci szybko;-) i będziesz cieszyc się dwójeczką:-D
Anula biedulko:-( Trudno coś doradzic. A może koleżanka usiłuje was skłócic:confused:
No tak też się zastanawiałam gdzie Bodzia:unsure:
A mnie od wczoraj boli żołądek. Nie wiem co jest i nic mi nie pomaga:dry: Miałam układac ciuchy i nic z tego:no: Ruszac się nie mogę:baffled:

Sikoreczka może jadłaś wczoraj coś ze skórką typu pomidor albo czereśnie:confused::confused: i na żołądku ci zaległa rzeczona skórka i Cię nęka teraz:dry::dry:a ranigasta max próbowałaś:confused::confused:

Meg brzuszek śliczny:tak:, aż Ci koffana zazdroszcze, to cudne uczucie nosić pod sercem taką małą istotkę;-):-D

Anula współczuje bo wyobrażam sobie jakie myśli Ci krążą po głowie, ale staraj sie o tym nie myśleć bo faktycznie sfiksujesz, lepiej tak jak mówi Madźka miej uszy i oczy szeroko otwarte. I może porozmawiaj z m dlaczego ostatnio jest dla ciebie mniej czuły. Miejmy nadzieje że nic złego sie nie dzieje ,i wszystko szybko sie wyjaśni.A może faktycznie ta koleżanka próbuje was skłócić ?. Trzymaj sie kochana cieplutko, tule mocno.

Sikoreczka to może jakieś kropelki weź, co ja gadam pewnie brałaś i nie pomaga.
Moja mama na żołądek właśnie wczoraj robiła takie lekarstwo z orzechów włoskich i spirytusu lub wódki, naprawde skuteczne i starcza na b.długo

reklama
Ranigastu jeszcze nie próbowałam, ale jak mężo przyjdzie to chyba wyskoczę do apteki:tak:
A co do lekarstwa z orzechów to kiedyś jak moja mama zrobiła to szybko się skończyło:eek: Tatę i mojego M straszzzzznie wtedy brzuchy bolały:cool2:

Do góry