Kimiko
Moderator
niby tak. A z drugiej strony to ma być nasze trzecie dziecko. Chciałabym mieć więcej pewności że będzie zdroweNo tak masz rację, po wynikach z prenatalnych bardziej ma to sens

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niby tak. A z drugiej strony to ma być nasze trzecie dziecko. Chciałabym mieć więcej pewności że będzie zdroweNo tak masz rację, po wynikach z prenatalnych bardziej ma to sens
Tak, męczy mnie samo myślenie, że muszę coś zrobićDziewczyny, a czy Wy też tak się męczycie szybko? Jestem w 7 tyg a juz tak mi forma spadła, że jestem zaskoczona. Zwykły spacer mnie męczy, nawet wejście po schodach. Co będzie jak brzuch urośnie...
Lekarz mi doradził, że przy niejednoznacznych prenatalnych można zdecydować się na nifty tak jak sugerujesz. Mówił też, że w Warszawie wszystkie Panie robią nifty w 10 tygniby tak. A z drugiej strony to ma być nasze trzecie dziecko. Chciałabym mieć więcej pewności że będzie zdrowetest pappa to tylko statystyka. Musze się bardziej chyba zagłębić w temat
![]()
jeszcze się nie zastanawiałam prawdę mówić,narazie czekam na czwartkową wizytęDziewczyny a jak Wasze poglądy nt zakresu prenatalnych? Planujecie wykonać podstawowy zakres czy będziecie może decydować się na np. NIFTY? Jakie macie z tym doświadczenia?ja wstępnie umówiłam się na zakres podstawowych badań
Ja będę robić podstawowy zakres plus jak odpukać coś wyjdzie niepokojącego to wtedy NIFTY.Dziewczyny a jak Wasze poglądy nt zakresu prenatalnych? Planujecie wykonać podstawowy zakres czy będziecie może decydować się na np. NIFTY? Jakie macie z tym doświadczenia?ja wstępnie umówiłam się na zakres podstawowych badań
Taaak, pracę mam na drugim piętrze to dostaje zadyszki jak tam wchodzęDziewczyny, a czy Wy też tak się męczycie szybko? Jestem w 7 tyg a juz tak mi forma spadła, że jestem zaskoczona. Zwykły spacer mnie męczy, nawet wejście po schodach. Co będzie jak brzuch urośnie...
Zleci, czekamy na relacjejeszcze się nie zastanawiałam prawdę mówić,narazie czekam na czwartkową wizytę![]()
Ja w 2 poprzednich miałam podstawowe, jeżeli w tej dotrwamy do badań to robię wszystkie możliweDziewczyny a jak Wasze poglądy nt zakresu prenatalnych? Planujecie wykonać podstawowy zakres czy będziecie może decydować się na np. NIFTY? Jakie macie z tym doświadczenia?ja wstępnie umówiłam się na zakres podstawowych badań
Sprawdzone doświadczalnieoptymista jak moj. Nie wiem czy później będzie lżej![]()
Magiczna, bo ryzyko poronienia wtedy jest już znikome. Ja bym pewnie wolała czekać, gdyby nie ten wyjazd i moje samopoczuciemy pewnie około 12 tygodnia, jakaś taka magiczna cyfra![]()