Aksamitka28
Fanka BB :)
To są te magiczne 2 latami dopiero po poprzedniej ciąży baby brain zaczął mijać, a już wraca na nowo…![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To są te magiczne 2 latami dopiero po poprzedniej ciąży baby brain zaczął mijać, a już wraca na nowo…![]()
Będziemy liczyć razemwłaśnie odliczam dni a nawet rzekłabym minuty do tego sławetnego 2 trymestru![]()
ahhh mój dziś pytał co to ja będę dziś robic z tym wolnym czasem (mam dzień wolny)Stary dziś do mnie po wejściu do domu….”ale masz balonik”i już mnie delikatnie podkur….
a mi tak ciężko i pełno że ledwo się ruszam momentami
O tak, bycie na kacu to idealne określenie tego jak się czujęahhh mój dziś pytał co to ja będę dziś robic z tym wolnym czasem (mam dzień wolny)a od tygodnia czuję się jak na kacu i mam wrażenie że on tego totalnie nie czai… dobrze że mamy tą grupę pełną zrozumienia, bo już bym go palła
![]()
ja w poprzednich ciazach na zwolnieniu: „kochanie z tych nudow to ja bede ciagle sprzatac i gotowac”. Koniec koncow nie robilam nicahhh mój dziś pytał co to ja będę dziś robic z tym wolnym czasem (mam dzień wolny)a od tygodnia czuję się jak na kacu i mam wrażenie że on tego totalnie nie czai… dobrze że mamy tą grupę pełną zrozumienia, bo już bym go palła
![]()
dokładnie tego określenia i mi brakowałoO tak, bycie na kacu to idealne określenie tego jak się czuję![]()
Beta 18 422jeszcze progesteron
![]()