reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Brawa dla Zuzanki! Ja jeszcze nie odważyłam się nie założyć pieluchy do spania nocnego, bo poza tym to paradujemy w majtach;-)

reklama
Zuzka brawo..:-).U nas nawet za dnia wtopy wiec w nocy nawet nie probuje...

A ja wczoraj wycieram balkon(miszkam na 4 pietrze) tzn.barierki i sciera taka brudna bo wszystko zakurzone wypadla mi z reki i polecialaaaaaa...:szok: Patrze leci w dol i na wysokosci 2 pietra ostry skret w bok...No i teraz najlepsze...na dole stoi facet otwiera taka torbe typu jak miala doktor Quinn i co sie dzieje ? ta uwalona ,mokra szmata wpadla mu centralnie do tej torby:szok::shocked2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Faet w szoku a ja zwialam zaraz do domu i nie wychylalam sie przez najblizsza godzine:-D

Patrycja nie dziwię się,że się schowałaś :-D
Pewnie zrobiła bym to samo...
Facet pewnie był wściekły:-D
A swoją drogą-kurde szkoda szmaty,skąd weźmiesz teraz drugą taką sprytną ?? :-)

hehehe pewnie nie :-D
Elvira dawaj adres przesle ci zaraz dwie :-D

Musze przyznac ze dzis jak nigdy sprzatalo mi sie super...Zadzwonila do mnie kuzynka i nawet nie wiem kiedy wszystko w czasie rozmowy wysprzatalam (pomylam naczynia,wymylam cala lazienke,poscielilam lozka i zmienilam mlodej posciel) Tak to ja moge codziennie sprzatac ...:-D

patrycja24berlin a może przyjedziesz do mnie ja bede z toba rozmawiać a ty mi w tym czasie posprzatasz ??;-)

reklama
Mi zawsze u kogos lepiej sie sprzata,ale taka dobra to ja nie jestem :-D

Co do sprzatania tez lubie miec porzadek ale sprzatac nienawidze... Najgozej drazni mnie to ze ciagle ejstem na szmacie a widac tego nie ma...:wściekła/y:

Do góry