reklama
Ja strasznie dziś rozbita jestem.Tylko bym spała i spała.A już nie mogę leżeć bo plecy strasznie bolą.Jakbym w sen zimowy miała zapaśćCześć Dziewczyny.
Jak tam u Was dziś samopoczucie?
Do mnie po tygodniu spokoju wróciły mdłości
Dobrego dnia![]()
S
sylwia114@
Gość
U mnie okeyCześć Dziewczyny.
Dobrego dnia![]()
Mdłości mam o niebo mniejsze
Nawet wczoraj jakoś po Auchan chodziłam i nie było masakry
No i więcej energii też
Odnośnie spania po kontroli kupię sobie poduszkę do spania dla ciężarnych bo teraz muszę spać na lewym boku obwarowana poduszkami

wczoraj byłam na shoppingu ale nic mi w oko nie wpadło
Co planujecie kupić do chodzenia na lato? Tak nie wiem czy jest sens kupować kiecki ciążowe czy poprostu nie kupić sobie czegoś luźnego co zostanie w szafie na czas po ciąży

S
sylwia114@
Gość
Może zrób rozciąganie dla ciężarnychJa strasznie dziś rozbita jestem.Tylko bym spała i spała.A już nie mogę leżeć bo plecy strasznie bolą.Jakbym w sen zimowy miała zapaść

Jezu u mnie to samo. W nocy myślałam że zaraz zwrócę, rano było nawet ok, zjadłam banana, poszliśmy do kościoła i słabo mi się tam zrobiło musiałam usiąść. Później śniadanie i ledwo wcisnęłam bo takie mam mdłościCześć Dziewczyny.
Dobrego dnia![]()
S
sylwia114@
Gość
W których jesteście tygodniach ?Jezu u mnie to samo. W nocy myślałam że zaraz zwrócę, rano było nawet ok, zjadłam banana, poszliśmy do kościoła i słabo mi się tam zrobiło musiałam usiąść. Później śniadanie i ledwo wcisnęłam bo takie mam mdłościmasakra jakaś

Mialla26
Fanka BB :)
u mnie dobrze, mdłości rano robią się coraz mniej uciążliwe. Od czasu do czasu coś tam pociągnie w podbrzuszu, biust nadal ociężały, ale samopoczucie mam dobre i jestem w szoku, zwłaszcza jak czytam, że Wy się tak męczycie z dolegliwościami.Cześć Dziewczyny.
Dobrego dnia![]()

wiolaho
Cześć Dziewczyny
Życzę Wam i maluszkom wszystkiego dobrego rośnijcie pięknie
Od wczoraj jestem w domu ,maleństwo poszło do badania ,obeszło się bez zabiegu ,wystarczyły tabletki.Fizycznie ok,psychicznie totalnie nie mogę się ogarnąć…Ale będzie dobrze

Od wczoraj jestem w domu ,maleństwo poszło do badania ,obeszło się bez zabiegu ,wystarczyły tabletki.Fizycznie ok,psychicznie totalnie nie mogę się ogarnąć…Ale będzie dobrze

S
sylwia114@
Gość
Cieszę się że już po i dobrze fizycznie się czujeszCześć Dziewczyny
![]()

Daj sobie czas
reklama
Mialla26
Trzymaj się i odpoczywaj. Dobrze, że już jesteś w domu!Cześć Dziewczyny
![]()