Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja jestem na wychowawczym do 30 lipcaJa tez jeszcze nie mówiłam, chce powiedzieć za tydzień jak będę 11+0. Trochę mnie to stresuje, bo w marcu wróciłam do pracy po macierzyńskim

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem na wychowawczym do 30 lipcaJa tez jeszcze nie mówiłam, chce powiedzieć za tydzień jak będę 11+0. Trochę mnie to stresuje, bo w marcu wróciłam do pracy po macierzyńskim
Kupiłam kilka razy w warzywniaku ale jakieś kwaśneJa cisne truskawki caly czas jak jamochłonwczoraj mi sie tak chcialo rosolu.. ugotowalam i mi zaczal smierdziec
Ja dzisiaj 7+6 i dalej mdlosci męczą jak tylko otworze oczy ehh
no wiesz co... Wychowawczy jest Twoim prawem.Ja jestem na wychowawczym do 30 lipcapóźniej idę na L4, a moja szefowa jest hmm ... Delikatnie mówiąc typem mobbingujacym. Mój mąż rok dochodził do siebie po zwolnieniu z tego miejsca, ja informując o planie pójścia na wychowawczy usłyszałam, że jak załatwię sobie orzeczenie o niepełnosprawności to mogę sobie iść... I wiele innych smaczków... Miałam dokładnie 3 rozmowy zanim podpisano mi wychowawczy, ostatecznie poinformowałam pracodawcę, że dzwoniłam do PIPu i znam swoje prawa
ja to mam ochotę na maliny. Jestem team malinyJa cisne truskawki caly czas jak jamochłonwczoraj mi sie tak chcialo rosolu.. ugotowalam i mi zaczal smierdziec
![]()
Ja dzisiaj 7+6 i dalej mdlosci męczą jak tylko otworze oczy ehh
Super! Bądź dobrej myśli i odpoczywaj.Hejka, ja dziś Wyszłam. Lekarz powiedział że mam być dobrej mysli i na jego oko dobrze to wygląda. Pobrali jeszcze raz dzis bete i mam w poniedzialek zglosic sie na usg. Mówił że po cichu można sie cieszyc. Duphaston 2x1 do końca 1 trymestru. 9szczedzqc się i nie dźwigać żeby krwiaczek soe wchłonąć. Także chyba jednak zostaję z wami.![]()
Wow wow wow meeeega się cieszęHejka, ja dziś Wyszłam. Lekarz powiedział że mam być dobrej mysli i na jego oko dobrze to wygląda. Pobrali jeszcze raz dzis bete i mam w poniedzialek zglosic sie na usg. Mówił że po cichu można sie cieszyc. Duphaston 2x1 do końca 1 trymestru. 9szczedzqc się i nie dźwigać żeby krwiaczek soe wchłonąć. Także chyba jednak zostaję z wami.![]()
Ojjj tak czereśnieMi już truskawki się przejadły i teraz przerzuciłam się na czereśnie i nektarynki![]()
tez zalezy gdzie kupie. Ostatnio kupilam byly bez smaku a teraz mam slodkie i wciagam nosemKupiłam kilka razy w warzywniaku ale jakieś kwaśnea twoje słodkie ? Bo nie wiem czy to nie kwestia tego sklepu