Madziulek169
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sobie zamowilam do pracy golabka i pieczarkowa . Ciekawe czy jak otworze i powacham to dalej bede chcialaA ja właśnie mam ochotę na pizze![]()
Nie na NFZ nie wylicza się. Daty porodu na badaniu trymestralnym tylko wyklucza się choroby genetyczne dziecka ewentualnie mzoe ci powiedzieć że według miesiączki osttaniej i po pomiarach usg się wszytsko zgadzaAle na prenatalnych podobno wyliczają termin z pomiarów dziecka. To Tobie wyliczyli na 2 stycznia, tak?
będzie dobrzeJa mam w domu 10 latkę i 1.8 miesięczna na pokładzie również nie mam czasu na zdychanko a tak tego potrzebuje że szkoda gadać lekarz zapisał mi tabletki na mdlosci bo nie eszlo wyrobić ;( prenatalne już mialam we wtorek ale lekarz kieruje mnie na takie specjalistyczne jeszcze badanie bo wykrył przpeukline pepkowa i maluszka niby to wcześnie I że raczej się to wciągnie ale jestem jzu w takim wieku ze niech to sprawdza mowi ze nie mam się stresować ale tak łatwo się mówi ciągle o tym myślęwizytę mam 25 czerwiec ta specjalistyczna z markerami. Wykluczająca wady a to co teraz mialam u mojego gine. To powiedział że dzisius zdrowy wyksztaltowane wszytsko wyklucza downa i te inne choroby tylko brzuszek trzeba sprawdzić bo coś widzi
jestem z kujawsko-pomorskiego
![]()
u mnie podobnie, były lekkie mdłości, ale nie aż tak żeby cały dzień i nie móc funkcjonować. Też mam nadzieję, że wraz z drugim trymestrem wszystko Wam minieTo ja jestem w tych 20% i bardzo mi z tym dobrzejak czytam co Wy przechodzicie to aż mi Was szkoda
oby szybko te dolegliwości Wam minęły dziewczyny
![]()
ty jesteś 11+6 a ja dziś 11 więc jak wypada nam termin na 2 styczeń?2 styczeń jestem 11+6 tak przypadło u ginekologa na NFZ
ile będziesz płaciła za te szczegółowe?Teraz mam wizytę na NFZ 9 lipiec a 25 czerwca jade na prenatalne te takie płatne specjalistyczne
Nic bo u mnei wykrył wadę przepukline. Pepkowa u maluszka i dostalam skierowanie. Na NFZile będziesz płaciła za te szczegółowe?
będzie dobrzeja mam za tydzień prenatalne i powiem szczerze cykam się...
[/QUOTE najwazniejsze to zdrowe reszta się nie liczy![]()