Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

jednak dziś 11+2 i
 jednak dziś 11+2 i  młody/młoda leży z założoną nogą na nogę i się rusza
 młody/młoda leży z założoną nogą na nogę i się rusza  słyszałam serce, widziałam stópeczki i rączki
 słyszałam serce, widziałam stópeczki i rączki  najpiękniejszy dzień ever, dziś mogę spać spokojnie
 najpiękniejszy dzień ever, dziś mogę spać spokojnieWzajemnieDziewczyny same wspaniałe wiadomości dzisiajgratuluję serdecznie udanych wizyt
oby już wszystkie takie były

życzę samych dobrych wiadomości od lekarzy, mamy tę moc
 życzę samych dobrych wiadomości od lekarzy, mamy tę moc 
Również po wizycie dołączamjednak dziś 11+2 i
młody/młoda leży z założoną nogą na nogę i się rusza
słyszałam serce, widziałam stópeczki i rączki
najpiękniejszy dzień ever, dziś mogę spać spokojnie

Paracetamol można, spokojnie. Bierz i odpoczywajAle tu dziś piękne informacje
Gratuluję wam dziewczyny z całego serca
Ja dziś mam taki ból głowy że płakać mi chce. Ogarnę małą i na noc łykne sobie chyba paracetamol bo nawet leżąc mi wszystko tam w głowie pulsuje. Wstałam rano z bólem głowy cały dzień toczę walkę o przetrwanie. Mam nadzieję że nie zaszkodzę maleństwu. Ale już nie daje rady