reklama
A w którym tygodniu jesteś♡ ?Ja dzisiaj tak samo mam kłucie . Czuję jakby takie rozpieranie w środku.
Dziewczyny ja na początku tak samo , byle nie słodkie , jadłam wszystko co słone … a teraz mam mega wstręt na mięso , jem głównie owoce czereśnie , truskawki arbuzy![]()
Krateczka
Fanka BB :)
Moi znajomi robili jak w teście Pappa wyszło podejrzenie zespołu Dauna. Oczywiście badania to wykluczyły. Przy okazji od razu znali płeć dziecka. Czy w teoretycznie zdrowej ciazy jest sens robic? Nie wiem sama. Z jednej strony śpi się napewno spokojniej.Dziewczyny powiedzcie mi , czy któraś z Was myślała o badaniach Sanco / Nifty Pro ? Macie jakieś opinie od znajomych itd odnośnie tych badań?
Crazylalafresh
Ja tak samo...Tez to czytałam, ale dopisuje sobie do wszystkiego czarne scenariusze![]()
Pchelka25
Obecnie 7+5A w którym tygodniu jesteś♡ ?
Wspaniale ♡Obecnie 7+5![]()
olka11135
@olka11135 a tak w ogóle to śledzę wątek i nie widzę, żebyś się chwaliła w którym jesteś tc? Tez jesteś przyszła lutowa mamusia?![]()
To wątek otwarty i publiczny
Krateczka
Ooo to mnie trochę pocieszyłaś. Bo czytałam o tym kluciu w brzuchu zaraz po zapłodnieniu. Ale jesteś ponad tydzien w starszej ciazy takze jest dobrzeObecnie 7+5![]()
Krateczka
Spoko, już prześledziłam ze lubisz wprowadzać niefajną atmosferę w różnych wątkachTo wątek otwarty i publiczny![]()
reklama
Proponuję grupę prywatną, ktoś wie jak założyć???Spoko, już prześledziłam ze lubisz wprowadzać niefajną atmosferę w różnych wątkach![]()