annn1
Fanka BB :)
Jeśli uda mi się nie latać dotrzymam kciuki!
Nie robiłaś kolejnego?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli uda mi się nie latać dotrzymam kciuki!
Nie robiłaś kolejnego?
u mnie niestety słońca brakJeśli uda mi się nie latać doprzez kilka godzin to pewnie ponownie. Ale ciężko będzie bo gorąco i pić się chce
szczerze jakoś też nie mam presji z testowaniem- na nic się nie nastawiam, bo większe szanse są na wygranie w totka niż, to że to właściwa kreska. Leki już i tak kulipam dla
więc nie mam ciśnienia.
Jeśli masz wolnych kilka stówek i Ci nie szkoda to możesz zbadać sama dla siebieCzemu ten pakiet? Bo często tu o nim piszecie to spytałam![]()
DokladnieJa jestem rocznik 1990 i jak ktoś mówi do mnie, że coś było 30 lat temu to dla mnie znaczy, że chodzi mu o lata 70![]()
takDziewczyny , a to badanie nasienia to przez ten formularz tak ?
to nie są złe wyniki. Nie są to też wyniki marzeń, ale myślę, że szansa na naturalną ciąże jest. Ale warto włączyć suple i dietę.Cześć, potrzebuje porady na temat badań nasienia mojego męża. Co myślicie ? Plemniki o prawidłowej budowie 1% trochę mnie zmartwiły. Czy jest szansa na naturalną ciążę ? Któraś z was miała taki przypadek ?
Wizyta u lekarza początkiem lipca. Staramy się już rok.Zobacz załącznik 1642463