U 

użytkowniczka 212
Gość
e tam, gorąco, urlop jak sama nazwa mówi "wypoczynkowy"...Ruskie pierogija dziś utknęłam w domu bo zapalenie spojówek wleciało i nie dałam rady dotrzeć do pracy, jadę 40 minut i bym chyba umarła w aucie więc urlop wpadł i próbuje się zmotywować żeby coś zrobić skoro jestem w domu

U mnie dzień zaczął się w labie
 U mnie dzień zaczął się w labie  , badania krwi 4x już w czerwcu
, badania krwi 4x już w czerwcu  Kilka badań za nami w tym msc, we wtorek czeka mnie jeszcze Sono HSG. Na ten moment u męża wszystkie wyniki ok na szczęście, u mnie podwyższona prolaktyna 28,8 i TSH 3,5, niski progesteron 7. Tyle na razie wyszło
 Kilka badań za nami w tym msc, we wtorek czeka mnie jeszcze Sono HSG. Na ten moment u męża wszystkie wyniki ok na szczęście, u mnie podwyższona prolaktyna 28,8 i TSH 3,5, niski progesteron 7. Tyle na razie wyszło 

wygląda na to, że znowuż mam jakieś zapalenie bo non stop chce mi się siku i nie jestem w stanie się tego uczucia pozbyć
wygląda na to, że znowuż mam jakieś zapalenie bo non stop chce mi się siku i nie jestem w stanie się tego uczucia pozbyć  ? w sensie borówki w pewnych częściach polski to to samo co jagody w innych
? w sensie borówki w pewnych częściach polski to to samo co jagody w innych  z tym, że zawsze warto dodać, że mamy podział na borówki leśne i np borówki amerykańskie czy kamczackie. "Jagody" brzmi dla mnie tak dziwnie
 z tym, że zawsze warto dodać, że mamy podział na borówki leśne i np borówki amerykańskie czy kamczackie. "Jagody" brzmi dla mnie tak dziwnie  

Tożto dwa różne owoce!
 Tożto dwa różne owoce!