reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madzia kochana Ty moja daj mią to maszyne to zwalcuje:tak::tak:Ale delikutaśnie,żebyś z nami kontaktu nie straciła:-D:-D
Witam nową mame
Qurcze mega lenia załapałam...Tak mi się pupska ruszyc nie chce...
Lolo oburęczny je;-)

reklama
Dzieńdoberek:-)
U nas pogoda do niczego 15 stopni i ciemno:dry: Dzieciaki szaleją i przedzierają się jedno przez drugie:sorry2: Idę ich pilnowac bo mama śpi po pracy. Odezwę się jak do domciu dotrę:tak:
Czekam dziś na zmywarkę;-)

No więc jeszcze raz :dry::dry:

wstałam rano i od razu do codziennej krzątaniny i miliona drobiazgów do zrobienia. dopiero po śniadanku, przy herbatusi sobie zasiadłam przy kompie coby z Wami zagadać a ten kompu wstrętny mi pożarł wszystkie myśli:wściekła/y:

Bodzia u nas też upał zelżał a wczoraj mieliśmy nawałnicę że hoho:szok: musieliśmy przeczekać u rodziców bo 3 burze się zebrały i nas w kleszczach trzymały. więc powrót z wiochy wczoraj późno zaliczyliśmy. Nowe scrapki widzę i jak zwykle fajne;-):tak:. u nas zestaw drewnianych łyżek i wałek do ciasta to najbardziej podstawowy i najulubieńszy zestaw zabawowy Szymka:-D:-DPięknie sobie Lol radzi obiema ręcyma;-):-D:cool2:

Małagosiunia fajnie że już jesteś babo:-)wczoraj o tobie myślałam - pisz szybko jak tam chopy Twoje:confused::confused: Męż już w domu czy dalej wyjechany:confused: a maluchy zdrowe:confused::confused: no i jak nasz październikowy Wojtas - pewnie już nieźle rozrabia;-)

Sikoreczka no nareszcie się doczekałaś:tak::tak::-) będę ci w paczkach moje gary posyłać bo nasza zmywara jeszcze nie wróciła z sanatorium:no:;-)

Wszystkim nowym mateczkom mówię witojcie:happy2::-);-)

Byliśmy na spacerku ale dzisaj krótko bo deszcz nas gonil a ja zrobiłam sobie taki odcisk, że cała stopa we krwi:eek::eek: ledwie się doczłapałam do domku. Szym śpi w sypialni w wóziu/. A ja powinna m się zbierać do roboty ale dzisiaj mi się straszliwie nie chce:no::no: ale dupa w troki i na eksport jak mawiają ;-):-D zacznę od dechy chyba bo przy prasowaniu mały pirat jeszcze pośpi kwilkę.

Czy ktoś wie jak tam nasza Marta???

Ostatnia edycja:
Posyłaj Madziu, posyłaj:tak: Muszę ją wypróbowac, ale narazie to będzie trochu trudne, bo wszystkie me naczynia na strychu siedzą:eek:
Czy ma która na zbyciu wirusa PPD:confused: Bo ja patrzec na mój syf nie mogę, a sprzątac mi się nie kce:dry: Wezmę na tydzień;-)

Czy ma która na zbyciu wirusa PPD:confused: Bo ja patrzec na mój syf nie mogę, a sprzątac mi się nie kce:dry: Wezmę na tydzień;-)
8b.jpg

Sikoreczka to widzę, że męż ci piękny remont zrobił i kuchnię na strych przeniósł:-D:-D:-p

Właśnie się dowiedziałam,że mojej sąsiadce wymarzona córeczka zmarła pare godzin po narodzinach....Za sałbe serdeuszko...
Śpij spokojnie Aniołeczku (*)(*)(*)

reklama
Mój weekendowo - wakacyjny Szym;-):-D

Załączniki

• Obraz 646.jpg
    Obraz 646.jpg
    403,4 KB · Wyświetleń: 24
  • Obraz 964.jpg
    Obraz 964.jpg
    461,3 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Do góry