Kitsune
Moderator
Mój dzisiaj wszedł na forum i się obraził że nazwałam go "stary".Mnie tylko chłop wkurwia, ale nie zauważyłam, aby częściej niż zwykle![]()
MĘŻU WIEM ŻE CZYTASZ, WYBACZ WCALE NIE JESTEŚ STARY
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój dzisiaj wszedł na forum i się obraził że nazwałam go "stary".Mnie tylko chłop wkurwia, ale nie zauważyłam, aby częściej niż zwykle![]()
Ej sorki durne coś mi się kliknęło pod Twoim wpisrm i nie wiem jak to usunąćMnie tylko chłop wkurwia, ale nie zauważyłam, aby częściej niż zwykle![]()
Mój mąż wie, że go nazywam starym, ale w końcu jest 3 miesiące starszy, więc jest to uzasadnioneMój dzisiaj wszedł na forum i się obraził że nazwałam go "stary".
MĘŻU WIEM ŻE CZYTASZ, WYBACZ WCALE NIE JESTEŚ STARY![]()
Mój 6 lat starszy a i tak się obraziłMój mąż wie, że go nazywam starym, ale w końcu jest 3 miesiące starszy, więc jest to uzasadnioneAle młoda do mnie nie mówi, phi...
Normalnie grabi sobie i chyba mu życie niemiłe!Mój 6 lat starszy a i tak się obraziłI jeszcze mi powiedział, ŻE JA JUŻ TEŻ 20 LAT NIE MAM PFFF!!!
Ja zasypiam tylko na brzuchu, nie wiem jak sobie poradę późniejA śpicie jeszcze na brzuchu czy już raczej unikacie takiej pozycji? Bo mi póki co się zdarza ale ze to dopiero początek to chyba jeszcze jest dopuszczalne
Ja nie mam żadnych ale termin koniec marca więc pewnie będę ostatnia z wasHejka chyba każda ma jakieś obawy … ja ost się wzięłam za ostre sprzątanie , mam potrzebę sobie wysprzątać wszystko i tak jakoś dziwię mnie brzuch bolał , także nie wiem co się we wtorek spodziewać .
Ja w nocy nie mogę spać , myślę co ja narobiłam jak dam radę z dwójką dzieciwszystkim się martwię i stresuje nie śpię ale rano to mija i jest ok
![]()
Mój dzisiaj wszedł na forum i się obraził że nazwałam go "stary".
MĘŻU WIEM ŻE CZYTASZ, WYBACZ WCALE NIE JESTEŚ STARY![]()