Cześć wszystkim! Chciałam się przywitać. Mój termin z OM to 20.03. Dzisiaj byłam na drugiej już wizycie u ginekologa i wszystko ok, serduszko bije. Zarodek ma 5 mm. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, jestem po dwóch cp więc do tej pory żyłam w strachu 
reklama
laurelle
Fanka BB :)
Ja jestem ciekawa co wyjdzie na wizycieNo nie wiem mi z okresu pokazuje 26 marzec ale dokładnie wiem kiedy to się wydarzyło i z tego wylicza mi 1 kwiecień![]()
laurelle
A w którym tygodniu byłaś teraz na wizycie? Ja mam pierwszą w 6+4Cześć wszystkim! Chciałam się przywitać. Mój termin z OM to 20.03. Dzisiaj byłam na drugiej już wizycie u ginekologa i wszystko ok, serduszko bije. Zarodek ma 5 mm. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, jestem po dwóch cp więc do tej pory żyłam w strachu![]()
40milionowserc
Moderator
Ja drugi dzień już wzięłam tabletki xonvea, które zapisał lekarz i widzę dużą poprawęA jak radzicie sobie z wieczornymi objawami?
Ja od wtorku zasypiam z dziećmi, a dzisiaj wstałam o 5 rano, i znów zasnełam wieczorem przy córce, wstałam i zjadła bym konia z kopytami.
40milionowserc
Moderator
Ja byłam 6+5 i już było serduszko.A w którym tygodniu byłaś teraz na wizycie? Ja mam pierwszą w 6+4
Karola0093
Ja mam termin na 11 marzec ale też cesarka więc pewnie na pierwsze dni marca wypadnie. Albo ostatnie lutego ... Kto wie.Ja jestem ciekawa co wyjdzie na wizyciez OM wychodzi mi 1 kwietnia ale wiem, że będę mieć CC więc z tydzień wcześniej
![]()
Karola0093
Ja byłam pierwszy raz w 6+2 , ale z USG wyszło 5+5 i nie było jeszcze zarodka, tylko sam pęcherzyk żółtkowy. Teraz idę 01.08 i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.Ja byłam 6+5 i już było serduszko.
Karola0093
Super że jest poprawaJa drugi dzień już wzięłam tabletki xonvea, które zapisał lekarz i widzę dużą poprawę
reklama
Teraz wypadało 6+1wedlug OM i zarodek ma 5 mm i serduszko bije. Według USG jest tylko różnica dnia (6+2). To była moja druga wizyta. Pierwsza była równy tydzień wcześniej. Był pęcherzyk i tylko cień zarodka. Ale musiałam iść bo bete miałam bardzo wysoką a jestem po dwóch cp i myślałam że umrę ze strachu że to znowu toA w którym tygodniu byłaś teraz na wizycie? Ja mam pierwszą w 6+4