reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

Zastanawiam się czy jedynym rozwiązaniem jest miękka gondola... Ale chyba jestem na nią skazana z tego co widzę...

reklama
Musisz spytać w sklepie gdzie chcesz kupić wózek czy jest możliwość dokupienia gondoli z adapterami...jeśli nie ma takiej możliwości to w takim wypadku pozostaje Ci zakup nosidła(miękka gondolka):-) ale zwróć uwagę czy oparcie w tym wózku rozkłada się na płasko...bo jeśli nie to nie możesz pochyło wozić noworodka...

Rozkłada się napewno na płasko. Miśkę od początku natomiast musiałam wozić pochyło, bo miałą bardzo silny refluks i stąd były bezdechy, więc musiałąm zmienić wóze, hehehe.

Dzięki wielkie, muszę popytać dokładnie...

dzieki yoka swietny ten wozek :-) tylko znajac mojego meza to sie spodziewal zupelnie czegos innego i juz go slysze jak mowi z e zabardzo czerwony (chociarz moge sie zdziwic ;-)) ale to puzniej wam napisze jak zareagowal:-D tylko ile ten wozeczek bedzie kosztowal:sorry2: o to jest pytanie:-D

Jaka będzie dokładnie cena to nie wiem bo wózka nie ma jeszcze w sprzedaży...dopiero pod koniec lipca ale za to ma fajne wyposażenie:-) dziś tez będę na chwilkę w pracy to może dowiem się ceny...mniej więcej....
Oczywiście nie jestem jeszcze zdecydowana,ale uważam że nie jest on typowy dla chłopczyka:-)

reklama
Baaaaaaaaaaaardzo fajny wózek. Szkoda, że limitowana edycja to po pierwsze na pewno będzie droższy od zwykłych x-landerów a po drugie my wózek będziemy kupować pewnie w grudniu to już tych na pewno nie będzie :-(ale jest świetny!

Do góry