reklama
Musisz spytać w sklepie gdzie chcesz kupić wózek czy jest możliwość dokupienia gondoli z adapterami...jeśli nie ma takiej możliwości to w takim wypadku pozostaje Ci zakup nosidła(miękka gondolka):-) ale zwróć uwagę czy oparcie w tym wózku rozkłada się na płasko...bo jeśli nie to nie możesz pochyło wozić noworodka...
dagulla na stronce deltima jest już pokazana wersja limitowana Formula 1 więc może mężulek sobie popatrzeć:-)
X-lander Limited Edition 2008
X-lander Limited Edition 2008
dzieki yoka swietny ten wozek :-) tylko znajac mojego meza to sie spodziewal zupelnie czegos innego i juz go slysze jak mowi z e zabardzo czerwony (chociarz moge sie zdziwic ;-)) ale to puzniej wam napisze jak zareagowal
tylko ile ten wozeczek bedzie kosztowal
o to jest pytanie
tylko ile ten wozeczek bedzie kosztowal
o to jest pytanie
Jaka będzie dokładnie cena to nie wiem bo wózka nie ma jeszcze w sprzedaży...dopiero pod koniec lipca ale za to ma fajne wyposażenie:-) dziś tez będę na chwilkę w pracy to może dowiem się ceny...mniej więcej....
Oczywiście nie jestem jeszcze zdecydowana,ale uważam że nie jest on typowy dla chłopczyka:-)
Oczywiście nie jestem jeszcze zdecydowana,ale uważam że nie jest on typowy dla chłopczyka:-)
reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Baaaaaaaaaaaardzo fajny wózek. Szkoda, że limitowana edycja to po pierwsze na pewno będzie droższy od zwykłych x-landerów a po drugie my wózek będziemy kupować pewnie w grudniu to już tych na pewno nie będzie :-(ale jest świetny!