Deess.
Fanka BB :)
mi dr mówiła że nie szkodziczy Clexane bezpieczne dla dzidzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
mi dr mówiła że nie szkodziczy Clexane bezpieczne dla dzidzi?
ok.tzn wiadomo, że tak wprost nie może szkodzić, ale zawsze to brać mniej chemii niz wiecej. Podobnie jak nospa-niektórzy zalecają,bo sytuacja tego wymaga, ale jak nie ma konieczności to lepiej jej unikać.mi dr mówiła że nie szkodzi
lekarz potwierdzil ciaze przy obecnosci wkladki. Ciążą prawidlowo w macicy zlokalizowana. o dziwo to nie jest CP. Wedlug OM bylam wtedy 7+2, wedlug USG ciaza 3 dni starsza. wkladke wyciagnal, poinformowal o tym, ze moze niestety dojsc do poronienia i tyle. kazal przyjsc jutro na wizyte i bedziemy rozmawiac co dalej. Nie polecam tej wkladki. Czytalam po forach, ze duzo jest z niej stosunkowo ciaz pozamacicznych.Daj znać co tam lekarz powiedział. Myślę, że nawet z tego wątku niejedna dziewczyna po ciąży zdecyduje się na Kyleene
Bo ona tak działa… nie utrudnia zagnieżdżenie w macicy, że jak jakimś cudem dojdzie do zapłodnienia to komórka przykleja się gdzieś indziej… Trzymaj się!lekarz potwierdzil ciaze przy obecnosci wkladki. Ciążą prawidlowo w macicy zlokalizowana. o dziwo to nie jest CP. Wedlug OM bylam wtedy 7+2, wedlug USG ciaza 3 dni starsza. wkladke wyciagnal, poinformowal o tym, ze moze niestety dojsc do poronienia i tyle. kazal przyjsc jutro na wizyte i bedziemy rozmawiac co dalej. Nie polecam tej wkladki. Czytalam po forach, ze duzo jest z niej stosunkowo ciaz pozamacicznych.
A jakoś skomentował sytuacje?lekarz potwierdzil ciaze przy obecnosci wkladki. Ciążą prawidlowo w macicy zlokalizowana. o dziwo to nie jest CP. Wedlug OM bylam wtedy 7+2, wedlug USG ciaza 3 dni starsza. wkladke wyciagnal, poinformowal o tym, ze moze niestety dojsc do poronienia i tyle. kazal przyjsc jutro na wizyte i bedziemy rozmawiac co dalej. Nie polecam tej wkladki. Czytalam po forach, ze duzo jest z niej stosunkowo ciaz pozamacicznych.
No niestety ibuprofenu nie wolno brać w ciąży, zwłaszcza w I trymestrze. Bierzesz heparynę/acard? Bo z tymi lekami też ibuprofenu nie wolno łączyć. Wzięłaś niewielką dawkę, więc miejmy nadzieję że nie wpłynie ona negatywnie na ciążę aczkolwiek obserwuj sięDziewczyny, też miałam dziś atak migreny poza domem i wzięłam 200mg ibupromu, nie dałam rady bez, a tam gdzie byliśmy nie mieli apapujak bardzo źle zrobiłam
bez tabletki bym umarła chyba
Myślę, że od jednej tabletki nic się nie stanieDziewczyny, też miałam dziś atak migreny poza domem i wzięłam 200mg ibupromu, nie dałam rady bez, a tam gdzie byliśmy nie mieli apapujak bardzo źle zrobiłam
bez tabletki bym umarła chyba
Brałam w każdej ciąży, odpukać mam zdrowe dzieci. Mój lekarz mówi, żebym brała, ja mu bardzo ufam, bo tylko i wyłącznie dzięki niemu mam 2 zdrowych dzieci.czy Clexane bezpieczne dla dzidzi?