kiedy masz mieć wyniki? Jak nifty to chyba od razu poznasz płećNo zobaczymy czy prenatalne się potwierdzą i będzie dziewczynka. Póki co czekam na wyniki nifty i lekko się stresuje. Żałuję że robiłam pappe bo niewiele się dowiedziałam ( wynik pośredni ) a tylko niepotrzebny stres
reklama
xaniax
Zaangażowana w BB
Na prenatalnych ginekolog zasugerowała, że coś mocno odstajeNa 31.01
W którym tyg poznalyscie płeć? Czy nadal czekacie? W dwóch pierwszych ciążach wiedziałam już na prenatalnych ( ginekolog był przekonany na 100 procent ) że będą chłopcy a teraz jeszcze czekamchociaż na prenatalnych usłyszałam że będzie na 85 procent dziewczynka ale mam jeszcze nie robić wyprawki
![]()

Podobno chłopca łatwiej potwierdzić, bo co odstaje, to już nie opadnieNa prenatalnych ginekolog zasugerowała, że coś mocno odstajew 16tyg inny gin potwierdził chłopca. Mam nadzieje, że tak zostanie
![]()
justsit
Fanka BB :)
to prawda, że łatwiej. Ja coprawda miałam Sanco w 10 tyg robione więc wiedziałam, że będzie dziewczynka ale jednak lekarz mógł mi potwierdzić dziewczynkę dopiero w 17 tygodniu ciążyChyba chłopaków jest łatwiej ,, rozpoznać"![]()

Kimiko
Moderator
poza usg i pappa robiliśmy nifty pro. Teraz nie mogę się doczekać połówkowych po urlopieDziewczyny a czy robiłyście jakieś dodatkowe badania/testy poza genetycznym USG?

Kimiko
Moderator
jak zrobiłaś nifty to będziesz mieć 100% pewności za chwilę. My robiliśmy nifty bez płci, bo chcemy się dowiedzieć na porodówceNa 31.01![]()
W którym tyg poznalyscie płeć? Czy nadal czekacie? W dwóch pierwszych ciążach wiedziałam już na prenatalnych ( ginekolog był przekonany na 100 procent ) że będą chłopcy a teraz jeszcze czekamchociaż na prenatalnych usłyszałam że będzie na 85 procent dziewczynka ale mam jeszcze nie robić wyprawki
![]()

paulinaolszak9
Fanka BB :)
Dziewczyny które są mniej więcej na półmetku jak Wasz przyrost wagi? Wybiła mocno w górę czy nie jest najgorzej?
Ja w drugiej ciąży ważę się dużo rzadziej, myślę że teraz mam ok +2,5/3 kg.
reklama
Ja startowałam przed ciążą z dużą wagą i jestem -5 kgDziewczyny które są mniej więcej na półmetku jak Wasz przyrost wagi? Wybiła mocno w górę czy nie jest najgorzej?