reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna chcialam na ciebie zaglosować ale co próbuje wlączyć tą stronkę to mi sie komp zawiesza:wściekła/y: niewiem czemu ale nie potrafie otworzyć tej strony:-(

reklama
Ja uciekam. Jadę do ciotki,bo są u niej wnuki, Kamil - 6miesięcy i Emek-3lata.
Wczoraj jak głupia dalej robiłam dżemy. Tym razem dla mamy,bo ona by chciała,ale nie ma czasu. No to głupia Justynka zrobiła.
A chwaliłam się,że kupiłam w poniedziałek firany do kuchni i pokoju?
Wieczorem wlecę to wkleję zdjęcia chłopaków. Mam nadzieję,że zniosą sesję fotograficzną

Witam po dlugiej nieobecnosci, spowodowanej prozaicznym brakiem netu :-( Od razu przejde do rzeczy. 15 pazdziernika na Torwarze jest konert Alicii Keys, moze bylby to dobry czas i miejsce na spotkanie Bebonów? Po koncercie moglybysmy zrobic sobie Warsaw by night :tak: Bilety miejsca stojące 120 zł, lepsiejsze 200 zł. Mozna kupic w Palacu Kutury i Nauki albo via www.Adamiakjazz.pl.ale poki co opcja zakupu przez net nie jest jeszcze aktywna.
Ja bede napewno, Nuska, Hruda - udaloby Wam sie? Namawiam wszyyyystkie Bebony!

Carioca, przyznam się, że nie interesuję się zbytnio współczesną muzyką i nawet do końca nie wiedziałam kto to ta Alicia Keys:zawstydzona/y:, dopiero na youtube posłuchałam jej piosenki i nie podeszła mi, więc ja na koncert nie pójdę, ale chętnie spotkam się po:tak:

Mam cos takiego wielkosci zapalki tylko plaskie pod skora na przedramieniu.
To jest domniemam hormonalna sprawa..i powoduje zanik okresu?:szok::shocked2::nerd:
Witam po dlugiej nieobecnosci, spowodowanej prozaicznym brakiem netu :-( Od razu przejde do rzeczy. 15 pazdziernika na Torwarze jest konert Alicii Keys, moze bylby to dobry czas i miejsce na spotkanie Bebonów? Po koncercie moglybysmy zrobic sobie Warsaw by night :tak: Bilety miejsca stojące 120 zł, lepsiejsze 200 zł. Mozna kupic w Palacu Kutury i Nauki albo via www.Adamiakjazz.pl.ale poki co opcja zakupu przez net nie jest jeszcze aktywna.
Ja bede napewno, Nuska, Hruda - udaloby Wam sie? Namawiam wszyyyystkie Bebony!
Brzmi sensownie ale...bez dzieci prawda? bo i jak, troche szkoda. A ty Carioca jedziesz z 3Maista czy Lodzi bo mozna sie kopsnac razem to i paliwo bedzie do podzialu, wiec taniej...Alicia mi wisi kalafiorem ale koncerty to zupelnie inna sprawa. Pomyslimy:cool2:

Znacie jakis domowy sposob, za wyjatkiem maszynki, usuniecia "kulek" na ubraniach z welny?:confused:

reklama
Widze ze szykuje sie zjazd BB onow i to na mojej wiosce:-) Qrcze mnie nie bedzie w pazdzierniku w pl:no:Szkoda.
Majandra za 2 tygodnie bede w pl.Spotykamy sie?
hruda moj malz kiedys golil swoj sweterek maszynka do golenia,ale bardzo ostroznie.

Do góry