Tinulka
Moderator
To pewnie to mi dało do myślenia. Daj znać co powie diabetolog
Tak właśnie było .. na czczo 78 .. po godz i po 2 81
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak właśnie było .. na czczo 78 .. po godz i po 2 81
Aż się bojeTo pewnie to mi dało do myślenia. Daj znać co powie diabetolog
tylko na spokojnie bo możesz wogole tętna nie wychwycićMam ten detektor i bije się z myślami czy już go odpalić , czy poczekać jeszcze kilka dni![]()
Nie ma się co bać. Da zalecania i najpewniej kontrol za jakiś czas.Aż się boje
Według diabetologa wyniki są okej . Za 4 tyg mam zrobić glukozę na czczo..nie ma podstaw do leczenia bo wyniki są dobre .Nie ma się co bać. Da zalecania i najpewniej kontrol za jakiś czas.
Współczuję i ściskamCześć, u mnie krwawienie się skończyło, wczoraj beta 138, w piątek będę robić test ciążowy żeby zobaczy czy spadła do 0. Tak jeszcze was czytam ale pewnie niedługo przestane![]()
Przyszła BETA 8559wg daty inseminacji dzisiaj 5+4. Dzisiaj też mam pierwsza wizytę. Sram żarem...
Pierwszą wizytę masz za 2 dni ?Przyszła BETA 8559Więc chyba ładnie. Boje się że za 2 dni nie będzie jeszcze serduszka. Mam nadzieję że u Ciebie było już coś widać! Różne kalendarze różnie mi mówią w jakim jestem tygodniu i dniu bo mam tylko 25 dni między miesiączkami. Ale trzymam się tego 5+3 dzisiaj
dawaj znać jak po wizycie
![]()