Super! Życzę udanego wypoczynku! Jak dobrze że dolegliwości odpuściły na wyjazdDziewczyny pozdrawiam z nad morza
My z mężem odpoczywam we dwoje
Pogoda w weekend piękna dziś ciepło ale zachmurzone
Mi dolegliwości wszelkie już przeszły wręcz apetyt powrócił
Dobrze że po powrocie mam dalej pudła i wrócę na zdrowe tory
reklama
Ja mam o 18:00 i jak przed każdą wizytą ogromny stres..Pięknieja mam wizytę jutro o 10:20
![]()
Klaudzia
Fanka BB :)
Stres jest zawsze, za ciśnienie po 150 mam przed wejściem do lekarzaJa mam o 18:00 i jak przed każdą wizytą ogromny stres..![]()
mammania
Ale superMoje dwie truskaweczki rosną zdrowo, serduszko bije! Jedna truskawka ma 3,18 cm, a druga 3,15 cm![]()
Mama1raz
Oj ten stres … ja mam to samoJa mam o 18:00 i jak przed każdą wizytą ogromny stres..![]()
Tak z innej beczki , macie dalej bóle podbrzusza ? Może nie tyle co ból , a takie ciągnięcie .
Klaudzia
Nie, mnie jedynie łapie skurcz po lewej stronie koło pachwiny i tyleOj ten stres … ja mam to samopo wizycie na chwilę jest okej .
Tak z innej beczki , macie dalej bóle podbrzusza ? Może nie tyle co ból , a takie ciągnięcie .
Bobobejbe4
Zaciekawiona BB
Ja mam o 18:00 i jak przed każdą wizytą ogromny stres..![]()
Ja tak mam. Ale czasami to trochę przypomina pobolewanie jak na okres i wtedy się stresuje, że coś jest nie tak i zaraz dostanę krwawieniaOj ten stres … ja mam to samopo wizycie na chwilę jest okej .
Tak z innej beczki , macie dalej bóle podbrzusza ? Może nie tyle co ból , a takie ciągnięcie
Mloda_mama_24
Ja mam właśnie bardziej bóle, wiec pije magnez rano i wieczoremOj ten stres … ja mam to samopo wizycie na chwilę jest okej .
reklama
Mamakingi15
SuperMoje dwie truskaweczki rosną zdrowo, serduszko bije! Jedna truskawka ma 3,18 cm, a druga 3,15 cm![]()