Miałam na 18, ale było opóźnienie, całe szczęście wszystko jest w porządku, maluch rośnie, serce bije. Co prawda moja ciąża jest wysokiego ryzyka, ale jakąś iskrę nadziei mam że będzie ok, bo wiem że jestem w dobrych rękachO której masz wizytę ? Czy jesteś już po?daj znać
![]()
reklama
Mama1raz
Fanka BB :)
Można wiedzieć dlaczego masz ciążę wysokiego ryzyka ? Najważniejsze że maluszek się rozwija i jest serduszkoMiałam na 18, ale było opóźnienie, całe szczęście wszystko jest w porządku, maluch rośnie, serce bije. Co prawda moja ciąża jest wysokiego ryzyka, ale jakąś iskrę nadziei mam że będzie ok, bo wiem że jestem w dobrych rękach![]()
Mam duże obciążenia immunologiczne, zespół antyfosfolipidowy i inne, na grupie prywatnej napiszę więcej.Można wiedzieć dlaczego masz ciążę wysokiego ryzyka ? Najważniejsze że maluszek się rozwija i jest serduszko![]()
Palusia1210
Chyba juz byśmy mogły 
Coronita
nikt nie ma wejścia z zewnątrz i podglądu tego co piszemyA powiecie na czym polega ta grupa prywatna ?![]()
Mamakingi15
Hej dziewczyny, jak się czujecie ?
Ja od 3 dni przeziębiona
nie czuje się najlepiej i chyba mnie kryzys jakiś dopada ..
Ja od 3 dni przeziębiona
KolorowaCzerń
Moderator
Ja też myślę że można powoli zakładać grupę prywatną.
U mnie dziś nasilenie mdłości. Ledwo zrobiłam córce śniadanie
Sama jem jabłko bo na nic innego patrzeć nie mogę. A chciałam cokolwiek zjeść bo zaraz czeka mnie sporo biegania i załatwiania.
Wczoraj już myślałam że mdłości odchodzą. Tak dobrze mi jedzonko wchodziło. Nic nie mdliło. Energia mnie rozpierała.
U mnie dziś nasilenie mdłości. Ledwo zrobiłam córce śniadanie
Sama jem jabłko bo na nic innego patrzeć nie mogę. A chciałam cokolwiek zjeść bo zaraz czeka mnie sporo biegania i załatwiania.
Wczoraj już myślałam że mdłości odchodzą. Tak dobrze mi jedzonko wchodziło. Nic nie mdliło. Energia mnie rozpierała.
reklama