Miałam na 18, ale było opóźnienie, całe szczęście wszystko jest w porządku, maluch rośnie, serce bije. Co prawda moja ciąża jest wysokiego ryzyka, ale jakąś iskrę nadziei mam że będzie ok, bo wiem że jestem w dobrych rękachO której masz wizytę ? Czy jesteś już po?daj znać
![]()
reklama

Mama1raz
Fanka BB :)

Można wiedzieć dlaczego masz ciążę wysokiego ryzyka ? Najważniejsze że maluszek się rozwija i jest serduszkoMiałam na 18, ale było opóźnienie, całe szczęście wszystko jest w porządku, maluch rośnie, serce bije. Co prawda moja ciąża jest wysokiego ryzyka, ale jakąś iskrę nadziei mam że będzie ok, bo wiem że jestem w dobrych rękach![]()
Mam duże obciążenia immunologiczne, zespół antyfosfolipidowy i inne, na grupie prywatnej napiszę więcej.Można wiedzieć dlaczego masz ciążę wysokiego ryzyka ? Najważniejsze że maluszek się rozwija i jest serduszko![]()
Palusia1210

Chyba juz byśmy mogły 

Coronita

nikt nie ma wejścia z zewnątrz i podglądu tego co piszemyA powiecie na czym polega ta grupa prywatna ?![]()
Mamakingi15

Hej dziewczyny, jak się czujecie ? 
Ja od 3 dni przeziębiona
 nie czuje się najlepiej i chyba mnie kryzys jakiś dopada ..

Ja od 3 dni przeziębiona
KolorowaCzerń
Moderator

Ja też myślę że można powoli zakładać grupę prywatną. 
U mnie dziś nasilenie mdłości. Ledwo zrobiłam córce śniadanie

Sama jem jabłko bo na nic innego patrzeć nie mogę. A chciałam cokolwiek zjeść bo zaraz czeka mnie sporo biegania i załatwiania.
Wczoraj już myślałam że mdłości odchodzą. Tak dobrze mi jedzonko wchodziło. Nic nie mdliło. Energia mnie rozpierała.

U mnie dziś nasilenie mdłości. Ledwo zrobiłam córce śniadanie
Sama jem jabłko bo na nic innego patrzeć nie mogę. A chciałam cokolwiek zjeść bo zaraz czeka mnie sporo biegania i załatwiania.
Wczoraj już myślałam że mdłości odchodzą. Tak dobrze mi jedzonko wchodziło. Nic nie mdliło. Energia mnie rozpierała.
reklama