Coronita
Fanka BB :)
No myślę, że już czas na grupę prywatną
@MissKocurek może ty mogłabyś być moderatorem? Ładnie prosimy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, u mnie dalej mdlsoci się utrzymują, brak siły i senność. U mnie dopiero 9tydz. Wiec tylko czekam do 2 trymestruHej dziewczyny, jak się czujecie ?
Ja od 3 dni przeziębionanie czuje się najlepiej i chyba mnie kryzys jakiś dopada ..
Przeziębienie w ciąży to nic fajnego. Bardzo dokuczają Ci objawy? Konsultowałaś się z lekarzem? Byłam chora w 6 tygodniu i został mi jeszcze kaszel. I jaki kryzys? Masz jakieś wsparcie?Hej dziewczyny, jak się czujecie ?
Ja od 3 dni przeziębionanie czuje się najlepiej i chyba mnie kryzys jakiś dopada ..
Tylko katar , stan podgorączkowy i bolą mnie mięśnie .. testy combo negatywne .. lekarz tylko kazała brać paracetamol w razie gorączki ..Przeziębienie w ciąży to nic fajnego. Bardzo dokuczają Ci objawy? Konsultowałaś się z lekarzem? Byłam chora w 6 tygodniu i został mi jeszcze kaszel. I jaki kryzys? Masz jakieś wsparcie?
Wczoraj czułam się bardzo słabo. Miałam mdłości, biegunkę (nie taką typową ale było źle), ogólne osłabienie, senność i nie byłam w stanie zasnąć. Oby dzisiaj było lepiej.
Świetnie, że masz wsparcie. To jest bardzo ważne, szczególnie kiedy czujesz że nadchodzi jakiś kryzysTylko katar , stan podgorączkowy i bolą mnie mięśnie .. testy combo negatywne .. lekarz tylko kazała brać paracetamol w razie gorączki ..
Ogólnie od kilku dni nie śpię (mój roczniak strasznie przechodzi ząbkowanie) chodzę jak zombie .. niewyspana .. poddenerwowana.
Tak mam wsparcie od narzeczonego i mamy .. objawy ciążowe trochę się uciszyły tylko wieczorami jak już się położę to czuje takie ściągnięcia w pachwinach .
Zapomniałam o kanapkach z czosnkiem, też zawsze je wsuwamZdrówka dziewczyny.
Ja przy przeziębieniu piję herbatę z cytryną/ sokiem z czarnego bzu lub aronii i jem kanapki z czosnkiem, kiszone ogórki czy kapustę. Jeśli wasze żołądki dadzą radę polecam.
Co do wątku prywatnego to teraz już powoli możemy zaczynać, kto miał ochotę dołączyć to już raczej dołączył.
W temacie moderatora lepiej żeby było dwóch. U nas na październikowych mamach moderatora przestała się odzywać z dnia na dzień.
Jeśli nie będzie innego chętnego mogę być drugim moderatorem.
My ogólnie dużo jemy cebuli i czosnku. Mąż jeszcze zjadą się miodem ( mamy lokalnego wspaniałego pszczelarza) ja miodu nie lubię bo jest dla mnie za słodki.Zapomniałam o kanapkach z czosnkiem, też zawsze je wsuwam![]()
U mnie nudności przeszły kilka dni temu ! Dalej straszna ochota na słodkie , a do reszty posiłków muszę się trochę zmuszać . Sama nie wiem na co mam ochotę. wczoraj pielęgniarka mnie wazyla to mam 1,5 kg na plusie . Z czego chyba połowa to cycki
![]()