My w sumie za dużego wyboru w imionach nie mamy, jesteśmy wybredni. To co mieliśmy postanowione dłuuugo przed ciążą niestety już nam się odwidziałoJa mam w domu parkę .. więc dla mnie najważniejsze jest, żeby dziecko było zdrowe.. no i oczywiście żebym dotrwała do kwietnia
A tak szczerze w głębi duszy chciałabym mieć drugiego syna .. ale intuicja podpowiada, że będzie dziewucha![]()
. W razie co ciuchy mam różowe od siostry i dla chłopca po synku więc nie będzie problemu
. Mam nadzieję , że 3 października coś już będzie wiadomo .. Myśleliście już nad imionami ? Ja już mam kilka pomysłów
.
reklama
Mamakingi15
Fanka BB :)
Piękne imięMy w sumie za dużego wyboru w imionach nie mamy, jesteśmy wybredni. To co mieliśmy postanowione dłuuugo przed ciążą niestety już nam się odwidziałodla chłopca chyba tylko jesteśmy jednogłośni: Leon
więc dobrze jakby był chłopiec
![]()
KolorowaCzerń
Moderator
My nie mamy pomysłu na imiona. U nas to będzie batalia 
Tak samo było z Córką. Długo negocjowaliśmy
i teraz jestem szczęśliwa z wyboru mimo że na początku imię kompletnie mi nie pasowało.
Tak samo było z Córką. Długo negocjowaliśmy
u nas tak samo, jak chłopczyk to LeonMy w sumie za dużego wyboru w imionach nie mamy, jesteśmy wybredni. To co mieliśmy postanowione dłuuugo przed ciążą niestety już nam się odwidziałodla chłopca chyba tylko jesteśmy jednogłośni: Leon
![]()
A dla dziewczynki już mam wybrane od daawna, Maja
Nie mam preferencji żadnych co do płci ale czuję jakoś, że będzie dziewczynka, ciekawe czy się sprawdzi
KolorowaCzerń
Moderator
Trzymam kciuki. Będzie dobrze. Nie dla każdego krzywa cukrowa jest trudna. Ja swoje krzywe wspominam bardzo dobrze. Chwila relaksu z książką. A wypicie glukozy dla mnie było jak słodki napój a nie miałam smakowej tylko zwykłaDzień dobry wszystkim![]()
Czekam na krzywą cukrową - trzymajcie kciuki, żebym nie![]()
Mama1raz
Dziewczyny choroba chyba dopadła i mnie :/ całą noc tak bolała mnie glowa ( zatoki) , nie umiałam spać .. masakra . Nie wiem co mam zrobić , tak mnie boli . Wczoraj spałam już o 21 .
Dla chłopczyka chce Leon lub Ignacy
Dziewczynka Łucja lub Klara
Dziewczynka Łucja lub Klara
Mloda_mama_24
Ja tez zazdroszczę! Dzis mam zwykła wizytę z usgMamy prenatalne tego damego dniaJeszcze tyle czasu nam zoztało. Zazdroszczę wszystkim dziewczynom, któe są już po lub mają badaniaw ciągu kilku dni.
Mama1raz
Daj znać co tam słychać u bąbelkaJa tez zazdroszczę! Dzis mam zwykła wizytę z usg![]()
Karla88
12 tydzieńA w którym tygodniu jestes?![]()
reklama
Tinulka
Moderator
U nas też padła propozycja Leona ale mąż odrzucił.My w sumie za dużego wyboru w imionach nie mamy, jesteśmy wybredni. To co mieliśmy postanowione dłuuugo przed ciążą niestety już nam się odwidziałodla chłopca chyba tylko jesteśmy jednogłośni: Leon
![]()
Dużo zdrówka.Dziewczyny choroba chyba dopadła i mnie :/ całą noc tak bolała mnie glowa ( zatoki) , nie umiałam spać .. masakra . Nie wiem co mam zrobić , tak mnie boli . Wczoraj spałam już o 21 .
Dziewczynka Łucja lub Klara![]()
Daj, znać po wizycie co tam słuchać u maluszkaJa tez zazdroszczę! Dzis mam zwykła wizytę z usg![]()