reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kobitka poszła do dentysty. Leży na fotelu. W ustach gaziki, a dentysta dłubie jej w zębach. Krew się leje, pot i łzy. Nagle - telefon. Dzwoni i
dzwoni. Kobitka bezradna. Dentysta w końcu się zlitował. Bierze komórkę:
- Halo... Kto mówi?
- Jak kto, kto mówi?! MĄŻ!
- Aaaa... Mąż... OK., zaraz kończymy. Żona tylko wyjmie to co ma ustach i natychmiast oddzwoni.

reklama
no powoli się szykuję na spacerek :tak: słoneczko ładnie świeci :-)

Bodzinka głowa to od ciśnienia daje czy nerwy? na pocieszonko...:tak:

Sikoreczko dzięki za kaweczkę bo już czas na drugą :-)

Winka coby kolorowiej za okienkiem było :tak:

Anula widzę że Twój maluszek taki ranny ptaszek jak mój :-):tak:
ojej co takiego przeskrobał m?
tipsy o tej godzinie wow nocna zmiana ?:-D żart

Witajcie dziewczęta!Ja dziś mam spowolnione tempo nic mnie się nie chce!Chyba kawkę trza strzelić chociaż nie wiem czy mi pomoże bo naprawdę jakaś zmulona jestem! Ok nie zamulam tylko idę tą kawę robić:)pa pa

mąż do żony- masz cyszki jak rodzynki
żona- takie słodkie?
mąż- nie , takie pomarszczone :-D:-D:-D

a oglądałyście panią barbarę na " wesoło mi" ???
polecam polecam:tak::tak::tak:

JKRZYNKA popołudniowo wieczorna bo do klientki wyjeżdżam dopiero jak m. wróci z pracy.A wczoraj się przeciągnęło przez beznadziejny żel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i dlatego tak późno

Hjek główka juz lepiej.
Winka cisnienie i chyba @ się zbiża:baffled::baffled:
Z rodzinnego wrócilim, Lolo zrobił sajgon, teraz spi a ja czekam na cynk od Mamy co by pomykac na grilka a Mąż sam na gospodarstwie zostaje bo odmówił współpracy;-);-)Tylko trzeżwa byc musze bo z Dzidkiem ide;-)

reklama
witam sie i ja ;-)

bodzinka no to udanej imprezy :-)
anula no to widzę że z tymi papierami to tak jak u nas :dry:

byłam u gin - dostałam LUTEINE na wywołanie @ :sorry2: cytologia ok, ale jak chcę mieć jeszcze dzieci (mam 20 lat więc chyba jeszcze kiedyś będę chciała :-p ) no to zabieg konieczny ehh :dry::baffled::shocked2:

czytam was ale z pisaniem kiepsko - brak weny no i czasu bo terrorystka daje czadu przez zębole okropne :dry::dry::dry:

Do góry