Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Paznokci też bym nie odmówiłaHejo dziewczynyOdwołałam tego fryzjera, ale dzień po transferze mam paznokcie i tego już sobie nie odmowie bo mam masakrę, a w sobotę mam wesele więc nie pójdę z takimi rękami
mam nadzieję że jak kropek trafi na pokład to już zrobienie paznokci mu nie zaszkodzi
![]()
Ja to od roku nie mogę ani paznokci zrobić ani rzęsHejo dziewczynyOdwołałam tego fryzjera, ale dzień po transferze mam paznokcie i tego już sobie nie odmowie bo mam masakrę, a w sobotę mam wesele więc nie pójdę z takimi rękami
mam nadzieję że jak kropek trafi na pokład to już zrobienie paznokci mu nie zaszkodzi
![]()
Coś mi ucięło wiadomość. A jak u ciebie sytuacja? Dobrze kojarzę, że miałaś mieć stymulację zaraz po poprzedniej stymulacji?Wołałaś?![]()
sprawdziłam moje wyniki i też miałam te parametry mocno podwyższone więc może to idzie w parzeDziewczyny biorące accofil - ja również od wtorku mam wdrożony, dawka 1/5 ampułki dziennie, codziennie. Dziś pierwsza morfo i wyniki jak w załączniku. Mam zalecenia tylko wyłącznie w kwestii leukocytów, a nic w kwestii neutrofilów ani niedojrzałych granulocytów. Wiecie może, czy to jakkolwiek powinno niepokoić?
Okej, dzięki za odpowiedz. Ja mam, ze jak będzie ponad 25k to pominąć jedna dawkę, wiec dziś pomijam i kolejna morfo we wtorek. A jak się czujesz w ogóle?sprawdziłam moje wyniki i też miałam te parametry mocno podwyższone więc może to idzie w parzea jakie masz zalecenia co do leukocytów?
hmm, to zależy od wywiadu. U mnie wskazanie kir aa i hlac2c2 u męża. Ale generalnie wskazaniem jest niekorzystny układ immuno i nawracające poronienia lub nieudane transfery. Ja nie miałam żadnego poronienia wcześniej, pierwszy transfer udany i dwóch immuno mi zasugerowało poczekać i zobaczyć co się wydarzy, ale ja trochę nie mam już przestrzeni emocjonalnej na to i trzeci immuno mi przepisał accofil i powiedział, ze kiepsko to widzi bez tego leku. Ja zaczęłam przyjmować dopiero 5tc5d, wiec sam transfer i zagnieżdżenie poszło bez wsparcia, beta rośnie ładnie, GS obecne, w przyszłym tygodniu mam nadzieje, ze już będzie zarodek, a za dwa serce, wiec zobaczymy jak pójdzie.Kiedy przypisuje się accofil? Po ilu nieudanych transferach? Jakich wynikach immunologicznych?
Ojej współczuję, no ja o rzęsach myśle ale jakoś nie mogę się przekonać żeby sobie zrobićJa to od roku nie mogę ani paznokci zrobić ani rzęsuczulenia dostałam
jak to mówi moja przyjaciółka: musisz być naturalnie piękna
![]()